Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΛΕΥΚΑΔΑΣ  ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ

Η πρώτη περίπτωση αφορά την σημερινή επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λευκάδας.
Απεργούσαν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο και κατά της «αξιολόγησης» που μόνο σκοπό έχει την διαθεσιμότητα   και στην συνέχεια την απόλυση του 15% των εργαζομένων, όταν τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι τεράστια. Η απεργία είχε επιτυχία,  γεγονός  που πολλούς τους  θορύβησε.

Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι απεργοί, αστυνομικοί μετέβησαν στις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου και ζήτησαν τα ονόματα των απεργών.
Αμέσως  οι εργαζόμενοι,  πήγαν  στο  γραφείο του Διοικητή και ζήτησαν να  δώσει  εξηγήσεις. Αυτός ισχυρίστηκε ότι δεν καλέστηκαν οι αστυνομικοί από τον ίδιο και τελικά δεν δόθηκαν τα ονόματα των απεργών.

Η  δεύτερη περίπτωση αφορά την ενέργεια των αστυνομικών να κάνουν έλεγχο στοιχείων σε αλλοδαπό εργαζόμενο, μέσα  στην προσυγκέντρωση  της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ». Ο συνάδελφος είναι 20 χρόνια στην Λευκάδα  όπου και  έκανε οικογένεια    και είναι μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Λευκάδας. Οι αστυνομικοί παρά τις  διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων….

Η Διοίκηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Λευκάδας τα δυο αυτές απαράδεκτες ενέργειες της Αστυνομίας. Ξέρουμε ότι η αντιλαϊκή πολιτική χρειάζεται και την συνδρομή των δυνάμεων καταστολής του κράτους. Τέτοιες ενέργειες, ας το καταλάβουν αυτοί που δίνουν τις εντολές,  δεν πρόκειται να πτοήσουν τον αγώνα των εργαζομένων, ελλήνων και αλλοδαπών. 

ΟΙ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΠΟΥ  ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ  ΔΕΝ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ  ΔΕΝ  ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΙ


Η   ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΛΕΥΚΑΔΑ  14-5-2014
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger