Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λευκάδας καταγγέλλουν

                 
                     ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου  Λευκάδας  καταγγέλλουν το γεγονός που έγινε το πρωί της 14ης  Μαΐου, ημέρα απεργίας των εργαζομένων, όπου κλιμάκιο της αστυνομίας προσήλθε   στη Διοικητική Υπηρεσία και στα εξωτερικά ιατρεία του
Νοσοκομείου και ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή των εργαζομένων στην 24 ώρη πανελλαδική απεργία που είχε εξαγγείλει η πανελλήνια  Ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία   (ΠΟΕΔΗΝ).
    Καταδικάζουμε αυτού του είδους τις ενέργειες οι οποίες  μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, που στόχο  έχουν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.
    Εμείς τους απαντάμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να φοβίσουν και να  κάμψουν την  αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων που παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους  και  αγγίζουν το σύνολο του Λευκαδίτικου λαού.
Ο  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.   
                Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                               ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger