Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αποχαιρέτησε την Λευκάδα ο Λιμενάρχης κος Άγγελος Κιούσης
 Ύστερα από μια σειρά σημαντικών επιτυχιών στην Λευκάδα ο Λιμενάρχης  κος Άγγελος Κιούσης υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος ανέλαβε τη θέση υπασπιστή στο γραφείο του υπουργού. Νέος Λιμενάρχης Λευκάδας ο Ε. Μελισσουργάκης από το Λιμεναρχείου Ραφήνας. 
Την Παρασκευή το μεσημέρι ο Λιμενάρχης Λευκάδας έλαχε μεγάλου και συγκινητικού αποχαιρετισμού από το προσωπικό του Λιμεναρχείου Λευκάδας. Ο υποπλοίαρχος και μέχρι πρότινος Λιμενάρχης Λευκάδας κος Άγγελος Κιούσης
μεταφέρεται διότι αποδείχτηκε ικανότατος καπετάνιος στις φουρτούνες της καριέρας του.

Οι συνάδελφοι του αποφάσισαν να του κάνουν ένα δώρο το οποίο προμηθεύτηκαν   από την μονή της κυράς Φανερωμένης που επισκεπτόταν συχνά. Το αποχαιρετιστήριο δώρο λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά η εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης για να κάνει πάντα τον παραλληλισμό.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger