Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Από αύριο διακόπτεται η μισθοδοσία σε χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους

Στον αέρα από την Πρωτομαγιά οι μισθοί χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων από περίπου 500 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου στα οποία κόβεται η
κρατική χρηματοδόστηση γιατί δεναπογράφησαν.
Σε εφαρμογή οδηγίας της Κομισιόν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έστειλε ''φιρμάνι'' σε όλα τα υπουργεία για την καταγραφή όλων των επιχειρήσεων του Δημοσίου.

όποιο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου δεν έχει απογραφεί εως τις 30 Απριλίου από την Πρωτομαγιά διακόπτεται η κρατική χρηματοδότηση του
Η εντολή ήταν σαφής, όποιο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου δεν έχει απογραφεί εως τις 30 Απριλίου από την Πρωτομαγιά διακόπτεται η κρατική χρηματοδότηση του.
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή εως τώρα έχουν απογραφεί περίπου 900 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου με 32.000 υπαλλήλους.
Σύμφωνα με υπολογισμούς από έμπειρα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης περίπου 500 είναι τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που δεν έχουν απογραφεί.
Αυτό πολύ απλά σημαίνει αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης για τις ''κρυμένες'' επιχειρήσεις του Δημοσίου, άρα και αναστολή μισθοδοσίας των υπαλλήλων τους.
Και αυτό γιατί μετά την καταγραφή των επιχειρήσεων του Δημοσίου η πληρωμή των εργαζομένων σε αυτά γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, η οποία δεν θα ''αναγνωρίζει'' υπαλλήλους Νομικών Προσώπων που δεν έχουν απογραφεί.
Ποιοί δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι
Το πολυνομοσχέδιο ήταν ξεκάθαρο όσον αφορά στην διακοπή χρηματοδότησης οργανισμών του Δημοσίου που δεν θα απογραφούν.
''Για όσο διάστημα παρατηρείται παρέκκλιση από την απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και από τη διαδικασία πληρωμής μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, αναστέλλεται η απόδοση πόρων ή οποιασδήποτε μορφής ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό''.
Η Καθημερινή αναφέρει ενδεικτικά κάποιους από τους Οργανισμούς του Δημοσίου που δεν έχουν απογραφεί:
- Γενικοί και τοπικοί οργανισμοί εγγείων βελτιώσεων που υπάγονται στο υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης

- Δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger