Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Σπύρος Σπύρου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Λευκάδα.(βίντεο)


Από  μια  ερωτήσει  ο  καθένας   μας  δήλωσε ο κ Σπύρου ;;  

Σε επίσκεψη  που πραγματοποίησε στην Λευκάδα την προηγούμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Σπύρος Σπύρου, έκανε αυτοψία στο  υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο και στο έργο της διάνοιξης του Διαύλου.
Η επίσκεψη του είχε  προεκλογική χροιά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης μαζί με τον νυν αντιπεριφερειάρχη κο Θοδωρή Βερύκιο και τον νέο υποψήφιο του συνδυασμού τον κο Σ. Σολδάτο.   Με εξαίρεση τον κο Μαλακάση  παρατηρούμε ότι το ίδιο ψηφοδέλτιο σε γενικές γραμμές ζητά πάλι την ψήφο του λαού των Ιονίων Νήσων για την Περιφέρεια.  Ύστερα από τις επαφές που προηγήθηκαν σε αυτό το διήμερο την Δευτέρα το πρωί ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα  για την  παραχώρηση Συνέντευξης Τύπου. 

Στην συνέντευξη τύπου  παρευρέθηκαν  ο Διοικητής του ΟΓΑ κος Ξενοφών Βεργίνης ,  ο βουλευτής Λευκάδας κος Θοδωρής Σολδάτος και ο αντιπεριφερειάρχης κος Θοδωρής Βερύκιος.

Ο κος Σπύρου δεν θα μπορούσε να μην ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στους σεισμούς της Κεφαλονιάς και την βοήθεια που προσέφερε η Περιφέρεια σε όλο το διάστημα αυτό.
“Αυτή τη στιγμή, ως Περιφερειακή Αρχή, έχουμε το χρέος να συνεχίζουμε το έργο μας στην Περιφέρεια. Μια Περιφέρεια νησιωτική, μια Περιφέρεια που έχει δρομολογήσει σημαντικά  έργα στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες και ιδιαίτερα στην Κεφαλονιά, που τους τελευταίους δύο μήνες και μετά τις δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις επουλώνει τις πληγές της. Για μεγάλο διάστημα θα συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά τους. Στην Κεφαλονιά είχαμε μια πραγματικά εμπόλεμη κατάσταση. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχαμε θύματα και τραυματίες, είχαμε όμως πάρα πολλές υλικές και οικονομικές ζημιές για τους πολίτες. Υπήρξε μεγάλη βοήθεια από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, το Δήμο, το στρατό και εθελοντικές οργανώσεις και τελικά μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση”Στην αναφορά του σε αυτό το θέμα δεν γινόταν να μην απαντήσει και σε όλα όσα του έχουν καταλογιστεί για την στάση της Περιφέρειας στο θέμα αυτό. Ο κος Σπύρου δήλωσε ότι :“Θεωρώ αστεία την κριτική που κάνουν κάποιοι από το σπίτι τους, να μιλάνε για την προσπάθεια που κάναμε στην Κεφαλονιά. Αυτό που γνωρίζω και γνωρίζουν και οι πολίτες, είναι ότι βρεθήκαμε κοντά τους, τους στηρίξαμε, δρομολογήθηκαν λύσεις στα προβλήματα. Παρόλα αυτά, το σίγουρο είναι πως η Κεφαλονιά άντεξε”.





Κοιμήσου περιφερειάρχη μου κι ας γκρεμίζεται η Κεφαλονιά (βίντεο)


Αναφερόμενος στη Λευκάδα, ο κος Σπύρου τόνισε πως το νησί μας πήρε 82 εκ. ευρώ για πολύ σημαντικά έργα, τα οποία εκτελούνται και τα οποία θα βοηθήσουν πάρα πολύ την οικονομία της Λευκάδας, όπως ο ίδιος είπε. “Η Περιφέρεια, πριν τρία χρόνια που την αναλάβαμε με την ψήφο του Επτανησιακού λαού, την παραλάβαμε στην κορύφωση μιας κρίσης, μιας κατάστασης που τη βιώνει ο κάθε Έλληνας πολίτης, όπως και η Περιφέρεια. Μια Περιφέρεια που τα έσοδά της από κρατικούς πόρους, από 12,5 εκ. ευρώ έφτασαν στο μηδέν. Παρόλα αυτά, μέσα από πολύ προσπάθεια και μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και άλλα προγράμματα, μπορούμε να προχωράμε και να συντηρούμε. Παράλληλα, το ΕΣΠΑ έχει περιθώριο μέχρι το 2015 για να ολοκληρωθούν τα έργα”, συμπλήρωσε ο ίδιος και μίλησε για τα μεγάλα έργα της Λευκάδας, όπως το Νέο Νοσοκομείο, η διάνοιξη του Διαύλου και το τουριστικό αγκυροβόλιο Βασιλικής, όπως  και στην εξόφληση του κτηρίου του Διοικητηρίου το οποίο κάθε μήνα  ταλαιπωρούσε πολύ την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ώστε να καταβληθεί η δόση του δανείου.


Κάνοντας ένα  απολογισμό της μέχρι σήμερα θητείας του, ο κος Σπύρου τόνισε ότι κορυφαία για την προοπτική της Περιφέρειάς μας, μέσα σε έναν γενικότερο σχεδιασμό ανάπτυξης θεωρεί  μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου, η οποία όπως είπε φέρνει στο προσκήνιο τη ζωτικότητα αυτού του χώρου, την ανάπτυξή του, τις προοπτικές  που έχει, μαζί με την προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ανέφερε πως “αξιοποιώντας το νέο ΕΣΠΑ  στους άξονες που έχει καθορίσει η Ε.Ε και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει τροποποιήσει, δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην επιχειρηματικότητα, στην εκπαίδευση, στις συνεργασίες με τους διάφορους φορείς, ενώ και η προστασία του περιβάλλοντος μπαίνει κυρίαρχη στην δική μας πολιτική, γιατί είναι αυτό που θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας και που θα μας δώσει μια ελκυστικότητα, σε μια Περιφέρεια που στηρίζεται κατά βάση στον τουρισμό. Δεν ξεχνάμε τον πρωτογενή τομέα που είναι απαραίτητο να συνδεθεί με τον τουρισμό”.

Τέλος όσον αφορά την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κος Σπύρος  Σπύρου δήλωσε αισιόδοξος: “Το έργο μας ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2014 και εκτιμούμε ότι θα το συνεχίσουμε, γιατί έχουμε δρομολογήσει πολύ σημαντικά πράγματα. Η εκτίμησή μου είναι από τους πολίτες, οι οποίοι μας εμπιστεύονται γιατί έχουμε μια πορεία αξιοπιστίας, μια πορεία εργατικότητας, μια πορεία που εμπνέει ότι αυτό που λέμε το κάνουμε, σε μια δύσκολη περίοδο. Κοιτάζουμε να φτιάξουμε τα ψηφοδέλτιά μας με πρόσωπα που είναι αποδεκτά στην κοινωνία, έχουν μια διαδρομή και που πιστεύω ότι η διαδρομή τους θα βοηθήσει ώστε να δουλέψουμε στην προοπτική αξιοποίησης και των πόρων, αλλά και συνεργασίας και ενίσχυσης της συνοχής της Περιφέρειάς μας. Είμαστε ικανοποιημένοι και θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ετοιμαζόμαστε και για αυτόν τον αγώνα, στον οποίο εκτιμώ ότι θα έχουμε επιτυχία. Θεωρώ ότι χρειάζεται η Περιφέρεια να συνεχίσουμε ένα έργο, το οποίο αναλάβαμε σε πολύ δύσκολους καιρούς, το έχουμε δρομολογήσει και η πρώτη μας αυτή περίοδος ήταν περιορισμένη”. Τελειώνοντας ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του νυν  Αντιπεριφερειάρχη κου Θοδωρή Βερύκιου στον συνδυασμό του.

Τον λόγο πήρε ο κος Θοδωρής Σολδάτος, ο οποίος δήλωσε: “Σε μια κρίσιμη εποχή για την πατρίδα αλλά και με δεδομένης της εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας που χαρακτηρίζει αυτή την Περιφέρεια, ο κος Σπύρου κατάφερε και έδωσε οντότητα και διαπεριφερειακή συνείδηση. Είμαστε όντως σε προεκλογική περίοδο και η συμμετοχή μου σε αυτό το τραπέζι αποτυπώνει το εξής: γνωρίζετε ότι η Ν.Δ. δεν έχει παράσχει χρίσματα σε υποψήφιους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά δήλωσε ότι θα παράσχει στήριξη μεταξύ εκείνων που θεωρεί ως ικανότερους και όχι με βάση κομματικών διαχωρισμών. Σε αυτά τα πλαίσια και παρά το ότι από τον ίδιο ή όμορους χώρους υπάρχουν κι άλλες υποψηφιότητες, το κόμμα της Ν.Δ. έχει παράσχει στήριξη στον κο Σ.Σπύρου και τους συνεργάτες του”.


 Ευθύς αμέσως το λόγο πήρε  ο Διοικητής του ΟΓΑ κος Ξενοφών Βεργίνης, λέγοντας: “Θα ήθελα με την ειλικρίνεια που πάντα με διακρίνει να πω, ότι η περίοδος αυτή ήταν από τις πλέον παραγωγικές και αποτελεσματικές στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στην Περιφέρεια. Ο κος Σπύρου, πρώην βουλευτής και άξιο στέλεχος, κυρίως στην τοπική κοινωνία -ειδικότερα στην πατρίδα του την Κέρκυρα, αλλά αποδείχθηκε και πολύ παραγωγικός και για τα άλλα νησιά- απέδειξε πέρα από το ότι είναι ικανός, ότι έχει και όραμα. Το να βλέπει, δηλαδή, τι χρειάζεται αυτός ο τόπος, όχι απλά για να συντηρηθεί αλλά για να αναπτυχθεί και να επιζήσει στον άκρατο ανταγωνισμό που υπάρχει σήμερα.”. Συνεχίζοντας, ο κος Βεργίνης δήλωσε πως όλα τα παραπάνω παίρνουν ξέχωρη σημασία όταν όλοι μας γνωρίζουμε ποια περίοδο διανύουμε. Διανύουμεμια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, όπου η πατρίδα μας δοκιμάζεται και που οι τοπικές κοινωνίες καταφέρνουν να επιζήσουν με λιγότερες ζημιές εξαιτίας πρωτοβουλιών αλλά και απόδοσης ανθρώπων που έχουν επιφορτιστεί τον τόπο, τα προβλήματά του, τους πολίτες και τα προβλήματά τους και το μέλλον αυτής της πατρίδας. Ο κος Σπύρου με τους συνεργάτες του κατάφερε καταρχήν να γίνει αγαπητός κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα στοιχείο που πολλές φορές οι πολιτικοί ξεχνούν. Το δεύτερο ήταν οι σωστές επιλογές, που ήταν πεντακάθαρες, εξειδικευμένες και με δυνατότητα υλοποίησης. Γιατί το όραμα ενός πολιτικού είναι στα πλαίσια του περιορισμένου χρόνου και πρέπει να κρίνεται σε αυτά τα πλαίσια. Δηλαδή του περιορισμένου χρόνου και των περιορισμένων πόρων σε αυτή την περίοδο. Επομένως η εκμετάλλευση αυτών των πόρων και μαζί με τα πλαίσια του χρόνου, αποδεικνύουν ότι οι επιλογές του κου Σπύρου ήταν σωστές και τα έργα είναι συγκεκριμένα. Τέλος,  θέλω να πιστεύω ότι πέρα από το όραμα, οι εμπειρίες που απέκτησε σε αυτό το διάστημα, θα τον οδηγήσουν σε μια άλλη ανάταση. Σε μια περίοδο πενταετίας, όπου αυτά που έχουν αρχίσει θα πρέπει να υλοποιηθούν, ώστε κι εμείς οι άλλοι που βάλαμε τον λίθο, να δικαιωθούμε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η πενταετία είναι κρίσιμη για την περαιτέρω πορεία του τόπου και της πατρίδας. Τέλος, πρέπει να σας πω, ότι είναι αυτονόητη η στήριξή μας. Μια στήριξη, η οποία προέρχεται από μία πραγματικότητα, από αποδεικτικά στοιχεία. Συνεπώς κάθε άλλη σκέψη θα ήταν μακρά. Επομένως, τη στήριξή μας την έχετε και σαν λόγο αλλά και σαν πράξη. Εύχομαι καλή επιτυχία.”

Ακολούθησαν οι  ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ γενικού περιεχομένου αν και  πολλά ερωτήματα έχουν απαντηθεί πρόσφατα σε διάφορες συνεντεύξεις. Τελευταία  η Περιφέρεια αποτελεί τα μήλον της Έριδος και έχει παραγκωνιστεί ο Δήμος.  Ο έτερος  Περιφερειάρχης κος  Αλέκος  Δεσύλλας σε πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στην Λευκάδα   κατηγόρησε τον κο Σπύρου για ανικανότητα.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι  μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ κος  Δημήτρης Πετρόπουλος. Συνδυάζοντας και την παραίτηση του πρώην θεματικού  αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακού συμβούλου κου Γιάννη Μαλακάση ο οποίος είχε  δηλώσει στην εφημερίδα μας  ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κου Σπύρου διότι ο δεν τον εκφράζουν ούτε ο Περιφερειάρχης ούτε ο αντιπεριφερειάρχης κος Θ. Βερύκιος δεν θα λέγαμε ότι η περιφέρεια είναι ενωμένη.

L.Ν.:  Στη Λευκάδα οι απόψεις διίστανται για την υποθαλάσσια ζεύξη, ποια η τοποθέτησής σας επ αυτού;

«Χρειάζεται μια πολύ καλή επανεκτίμηση από τους ίδιους τους πολίτες και τους φορείς. Ένα τέτοιο έργο σε μια τέτοια περίοδο, συγκριτικά με το παρελθόν θα πρέπει να δει κανείς πώς θα κατασκευαστεί, πόσο θα κοστίσει, τι θα εξυπηρετήσει και τι θα επιβαρύνει τον πολίτη. Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις αλλά κι οι πολίτες από την Αιτωλοακαρνανια που περνάνε καθημερινά στη Λευκάδα. Θέλει καλή επανεκτίμηση για να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά για άλλη μια φορά ή αλλαγή σχεδιασμού που να μην επιβαρύνει τους πολίτες”

Θεόδωρος Σολδάτος, «Έχουν αποσταλεί επιστολές στους φορείς της Λευκάδας και ζητάω να διατυπώσουν την άποψη τους».

Ξ. ΒΕΡΓΙΝΗΣ:  “Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, διότι αυτό το έργο έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο ένα πράγμα: το ότι πρέπει να γίνει το έργο δεν πρέπει να αμφισβητείται. Πάντοτε υπάρχουν ετερόκλητες απόψεις και φιλοσοφικές αντιλήψεις. Όμως θα είναι λάθος αν οι αντιδράσεις θα είναι τέτοιες που θα ματαιώσουν ένα έργο. Το έργο αυτό πρέπει να γίνει. Γιατί ως έχει σήμερα η κατάσταση δημιουργεί και προβλήματα και κινδύνους. Το ότι προβλέπεται μια σημαντική δαπάνη σαφώς προβληματίζει αλλά από την άλλη πλευρά ενθαρρύνει. Γιατί για να διατεθεί αυτό το ποσό εκτιμάται και η αναγκαιότητα του έργου. Αυτό που αμφισβητείται ή συζητιέται είναι το τεχνικό μέρος του έργου. Εκεί πράγματι χρειάζονται οι ειδήμονες, οι οποίοι δεν είναι εκείνοι που εκφράζουν τη λαϊκή βούληση, αλλά καταρχήν οι τεχνικοί. Βεβαίως στη συνέχεια είναι να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες. Τα διόδια είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν λαϊκίζει κανείς όταν το λέει, αρά αυτό πρέπει να συνεξεταστεί.”


L.N: Τι θα γίνει τελικά με την άμμο του Διαύλου, υπάρχει περίπτωση η παραλία της γύρας να παραμείνει κλειστή για τους λουόμενους το καλοκαίρι;

Σ.Σπύρου:  “ Πιστεύω ότι η άμμος που βγαίνει πρέπει να τοποθετηθεί στη Λευκάδα, η  Κτηματική Υπηρεσία που τη θεωρεί ιδιοκτησία της πρέπει να αλλάξει άποψη. Το καλοκαίρι η παραλία της Αμμόγλωσσας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες.

L.N: Οι κάτοικοι της Νοτίου  Λευκάδας είναι αναστατωμένοι και θα ήθελαν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με το πυρηνελαιουργείο Βασιλικής;

«Εντολή μου είναι να ελέγχεται συνεχώς. Αυτό που εμείς έχουμε υποχρέωση είναι να τηρούμε την νομιμότητα και να μην κάνουμε τα στραβά μάτια για κανέναν. Εάν υπάρχει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις, έχω δώσει εντολή προς τον γενικό Διευθυντή Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας κ. Πανδή, να το κλείσει».

Ο κος Βερύκιος, δήλωσε ότι: Το πυρηνελαιεουργείο, ήταν επιχείρηση του ΤΑΟΛ και όλο το πολιτικό σύστημα της Λευκάδας φρόντισε να πουληθεί στον συγκεκριμένο κύριο. Έπειτα αδειοδοτήθηκε λίγο πριν την θητεία μου και αργότερα  όταν αναλάβαμε το κλείσαμε. Ο συγκεκριμένος κύριος προσέφυγε στη συνέχεια στο συμβούλιο της επικρατείας, κάνοντας αίτηση ακύρωσης, και δικαιώθηκε, γιατί η δικιά μου αίτηση και του Περιφερειάρχη απορρίφθηκε. Δηλαδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας πάει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους για διαφυγόντα κέρδη το διάστημα που έμεινε κλειστό. Οι εργαζόμενοι στην εταιρία από την άλλη, ήρθαν και μου είπαν ότι θα με μηνύσουν κι εκείνοι για να μην χάσουν τις δουλειές τους. Υπάρχουν περίπου τριάντα άτομα που εργάζονται εκεί αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και οι οποίοι θα μας κάνουν μυνήσεις αν προβούμε στο κλείσιμο της επιχεήρησης. Μιλάμε για μια επιχείρηση που κάνει τζίρο πολύ μεγάλο και που το ίδιο το κράτος αυτή τη στιγμή  λειτουργεί με αδυναμία έως αδιαφορία και δεν κάνει χωροθέτηση στον Αστακό που έχουν υποβάλει οι κύριοι αυτοί αίτηση. Όσες φορές έχει προσφύγει στο συμβούλιο επικρατείας ο συγκεκριμένος κύριος έχει δικαιωθεί.”

L.N: Υπάρχει κάτι νεότερο για τα 600 στρέμματα που περνάνε στο ΤΑΙΠΕΔ;

Σ.Σπύρου: “Πήραμε απόφαση με το Περιφερειακό Συμβούλιο να μην γίνει καμία πώληση ή παρέμβαση στο χώρο που είναι το Διοικητήριο. Είναι ένας χώρος λαϊκής περιουσίας κι όχι κρατική. Το έγγραφο με το αίτημά μας, έχει ήδη πάει στο ΤΑΙΠΕΔ. Δεν βλέπω να κινείται κάτι κι αν έχει μπλοκάρει. Είναι άρνησή μας να πάρει οτιδήποτε το ΤΑΙΠΕΔ από εδώ”.

Θ.Σολδάτος : Υπάρχουν κάποια οικόπεδα τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης, αυτά ας τα πάρει κάποιος επενδυτής να τα αξιοποιήσει.

Ξ. Βεργίνης,: “Εδώ δεν υπάρχει άλλο μεγαλύτερο επιχείρημα από το ότι η πόλη ασφυκτιά. Δεν έχουμε πάρκο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία από τις δραστηριότητες που είναι εδώ χωρίς πάρκινγκ και πάρκο. Δεν μπορεί αυτά να δοθούν με τίποτα. Έχει γίνει συζήτηση και όλοι θα στηρίξουμε ότι αυτά είναι δεδομένα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν όλες οι δραστηριότητες.”   

Μ.Λ

                                                 


























Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger