Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πλούσιο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 22 & 23 Μαρτίου 2014 για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ
 Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που είχαμε προαναγγείλει με θέμα «Η ομαλή ανάπτυξη των παιδιών και η προαγωγή αυτής μέσω της άθλησης» σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ. Εισηγητές ήταν η κα Γαβρίλη Σταυρούλα Λογοθεραπεύτρια – Λογοπεδικός, που μίλησε
για τα στάδια ανάπτυξης των παιδιών και η κα Καραμποΐκη  Δήμητρα ψυχολόγος, που μας εξήγησε πως η άθληση επηρεάζει την εξέλιξη τους.
Έγινε μια συνοπτική παρουσίαση του συλλόγου και των στόχων του καθώς και ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κο Σπύρου.  Ήταν μια αρκετά αναλυτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση που δυστυχώς (για τους απόντες) δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε στην επόμενη ημερίδα να προσελκύσουμε μεγαλύτερο κοινό!
       

4 ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Την Κυριακή 23/03/14, το τμήμα στίβου του συλλόγου πήρε μέρος στην 8η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών στα Ιωάννινα που διοργάνωσε η ΕΚΑ  Δωδώνη, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 650 αθλητές ηλικίας  9 – 14 ετών, από 16 συλλόγους από τις γύρω περιοχές(Άρτα, Πρέβεζα,  Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα) αλλά και από πιο απομακρυσμένες (Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νάουσα,  Κιλκίς, Λάρισα).
Ο σύλλογος συμμετείχε με περίπου 30 παιδιά και ήταν μια καλή ευκαιρία για αγώνες προετοιμασίας για τα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και συλλογής εμπειριών για τα μικρότερα. Διακρίθηκαν οι Ιωακειμίδου Γεωργιάννα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ύψος και αργυρό μετάλλιο στα 60μ με εμπόδια, η Ζακυνθινού Ζωή που κατέκτησε αργυρό στα 60μ, και η Λογοθέτη Πηνελόπη που κατέκτησε χάλκινο στο ύψος (το στρώμα του ύψους αρχίζει να αποδίδει καρπούς). Προσδοκούσαμε ακόμη ένα μετάλλιο στον ακοντισμό αλλά ο αθλητής μας τελευταία στιγμή αρρώστησε..
Η επόμενη συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/4/14 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Σας περιμένουμε να εμψυχώσετε και να απολαύσετε τους μικρούς μας αθλητές!   
Εκ του Δ.Σ.
 






 
  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger