Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Υποψήφιος Δήμαρχο: Κωνσταντίνος Γ. Γληγόρης (Φλούδας)Φίλες και Φίλοι,

Ένα σύνολο νέων ανθρώπων προβληματιστήκαμε, συζητήσαμε και κρίναμε αναγκαίο να προχωρήσουμε στην συγκρότηση συνδυασμού  ως υποψήφια  πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου Λευκάδας.
Δημότες νέοι σε σκέψη και αντίληψη.
Ώριμοι για εφικτούς στόχους και λύσεις.
Με πρόθεση να υπηρετήσουμε και όχι να εξυπηρετήσουμε.
Με αίσθημα χρέους  και ανταπόδοσης προς τον τόπο που μεγαλώσαμε και επιλέξαμε να ζήσουμε.
Με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά επιδιώκουμε  το συμφέρον της  λογικής και όχι τη λογική του συμφέροντος.

Αποτελεί κοινή μας πεποίθηση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να προχωρήσει σε ουσιαστική ανανέωση προσώπων ικανών να συμβάλλουν σε ανατροπή στερεοτύπων, σε αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις και δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.
Να κάνουμε τη διαφορά και με ομόνοια, συνεργασία και συντονισμό να πορευτούμε απαλλαγμένοι από κομματικές σκοπιμότητες και μηχανισμούς.
Να προσελκύσουμε  τη συμμετοχή του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στα κοινά.
Να αλλάξουμε και να εμπνεύσουμε αλλαγή νοοτροπίας.

Με αφορμή τις προσεχείς εκλογές, δημιουργήσαμε το «ΔΙΑΥΛΟ»  για ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ανθρώπινου δυναμικού του τόπου. Στοχεύουμε να εμπνεύσουμε στους δημότες τη διάθεση συμμετοχής για την  αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων.  Να αποτελέσουμε όλοι εμείς, οι δημότες  του Δήμου Λευκάδας το συγκριτικό του πλεονέκτημα.
                                                                               
Η πρωτοβουλία μας είναι αυτόφωτη και καθαρή. Δεν έρχεται ευκαιριακά να καταδικάσει, αλλά να πείσει και να αποδείξει ότι η εναλλακτική μας πρόταση αποτελεί τη λύση όχι μόνο στα προβλήματα αλλά και στις αιτίες τους δίνοντας ταυτόχρονα και προοπτική.

Καλούμε τους Δημότες της Λευκάδας, του Καστού και του Καλάμου να ενεργοποιηθούν,  Στηρίζοντας, Πλαισιώνοντας  και Συμμετέχοντας στο συνδυασμό μας.
Σας καλούμε στην αρχή μιας διαφορετικής και μεγάλης συλλογικής προσπάθειας για τη δημιουργική αναμόρφωση του τόπου μας, με προσήλωση στις Αρχές – Αξίες της Απόλυτης Διαφάνειας, της Συμμετοχικής – Συλλογικής Αντίληψης και της Αξιοκρατίας.


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

Κωνσταντίνος Γ. Γληγόρης (Φλούδας)
Πολιτικός Μηχανικός                                                                                                       


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger