Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σχόλιο της Κ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ για το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Λευκαδίτικος Λόγος» σχετικά με τις εκλογές των γιατρών.

1.      Μετά από αρκετές εβδομάδες πλήρους αποκλεισμού των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου και δραστηριότητας του ΚΚΕ, το μοναδικό δημοσίευμα που αποφάσισαν να βάλουν είναι ότι τάχα το ΚΚΕ κομματικοποιεί τις εκλογές των γιατρών. Ενώ ταυτόχρονα καμία αναφορά δεν γίνεται για τα εκρηκτικά προβλήματα που καθιστούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου
επισφαλή.
2.      Να ενημερώσουμε ότι ακριβώς επειδή είναι δεκάδες και πολύ οξυμμένα τα προβλήματα της Υγείας συνολικότερα και του Νοσοκομείου Λευκάδας ειδικότερα, έχει μεγάλη σημασία το πως τοποθετείται και δρα ο καθένας για να τα αντιμετωπίσει.
3.      Οι συνδικαλιστές της ΕΙΝΗ όφειλαν να γνωρίζουν ότι στα περισσότερα νοσοκομεία, ειδικά στα μεγάλα, κατεβαίνουν παραταξιακά ψηφοδέλτια. Είναι γνωστό ότι κάθε παράταξη έχει διαφορετική αντίληψη, πλαίσιο πάλης και αιτήματα για τα προβλήματα που προκύπτουν.
4.      Με ποιο δικαίωμα θα ζητήσει η εφημερίδα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και από πού προκύπτει ότι ένα συνδικαλιστικό ψηφοδέλτιο , όπως αυτό της Αγωνιστικής Συνεργασίας Γιατρών έχει μόνο μέλη του ΚΚΕ;

5.      Η σημαντική άνοδος του ΠΑΜΕ στις εκλογές της ΕΙΝΗ , όπου αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη στο Νοσοκομείο Λευκάδας με 45% είναι η καλύτερη απάντηση σε ανυπόστατα και κακοήθη δημοσιεύματα. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger