Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΞΑΚΟΣΑΡΑΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!!!!!!!





Μετά την ανακοίνωση των προηγούμενων ημερών από την Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων με τίτλο «Καταγγέλλουμε τα πολιτικά παιχνίδια της Δημοτικής Αρχής και της κυβέρνησης σε βάρος του νησιού μας», θα ήθελα να σχολιάσω κι εγώ, ως ένας ομογενής Επτανήσιος που δεν είμαι Κεφαλλονίτης μεν, αλλά σέβομαι πολύ τους Κεφαλλονίτες δε, τη συμπεριφορά του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση.

Πριν απ’ όλα όμως, θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς όλους τους Κεφαλλονίτες που υπέστησαν ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό και να ευχηθώ σύντομα ο πόνος τους να απαλυνθεί.

Ξεκινώντας τον σχολιασμό μου, θα παραθέσω τρεις παροιμίες που αρμόζουν τέλεια στην περίσταση.

1.Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!
2.Εδώ καράβια πνίγονται βαρκούλες αρμενίζουν!!!
3.Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!

Δεν ξέρω πόσες φορές ο Σαμαράς πήρε τηλέφωνο τον Παρίση,οπως ειπαν στο κανάλι ΣΤΑΡ  http://m.inkefalonia.gr/article.php?id=19371 αλλά σίγουρα ο Δήμαρχος έχει μεγάλη αγάπη στα..... νούμερα και του αρέσει να τα ανεβάζει προς τα πάνω..... Έτσι εξηγείται που άλλα κυβικά δηλώνει στο«πόθεν έσχες» του για το αυτοκίνητό του και άλλα υποδηλώνουν τα νούμερα στο πίσω και πλαγιο μέρος του αυτοκινήτου του! Επομένως, ή κάνει ψευδές πόθεν έσχες ή παριστάνει τον πλούσιο γαμπρό! Ότι και να ισχύει από τα δυο, στερούνται ηθικής..... Να τον χαίρεστε!!!

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα σας πω ότι με έκπληξή μου διαπίστωσα απο τον ηλεκτρονικό τύπο,παρακολουθώντας την επίσκεψη του κ. Μιχελάκη στο Ληξούρι και του Πρωθυπουργού στο Αργοστόλι, πως το αυτοκίνητο που τους μετέφερε, δηλαδή το αυτοκίνητο του Δημάρχου, είχε στο πίσω μέρος την ένδειξη S600 και στα πλαγια V12, αλλά για όσους γνωρίζουν από αυτοκίνητα, το νούμερο αυτό δεν ταιριάζει με τα 4196 κυβικά που δηλώνει ο κ. Παρίσης στο «πόθεν έσχες» του…

Όταν ένας οποιοσδήποτε Δήμαρχος, από όπου και να κατάγεται και σε οποία πόλη «κυβερνά» μεταφέρει έναν Υπουργό της Κυβέρνησης ή ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό με ένα αυτοκίνητο ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ που το νουμερου του μοντελου S600 και V12 είναι ΨΕΥΤΙΚΟ, δηλαδή ΜΑΙΜΟΥ, εδώ έχουμε μεγάλο θέμα!!
Μα δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει ευθύνη; Σε μια εποχή που όλα περνούν από το μικροσκόπιο της Τρόικας; Δεν παραδειγματίζεται από το πρόσφατο και παρόμοιο γεγονός του Λιάπη με τις ψεύτικες πινακίδες; Η μήπως οδηγεί την ΕΞΑΚΟΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙ για 4196 κυβικά; ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ένταξη στην κεφαλονια περνάει η μπογιά της ΨΕΥΤΟΕΞΑΚΟΣΑΡΑΣ,μα αν το δει η Μερκελ τι θα πει;Έχετε δει την ματιά της;Σαν το ξεφτερι και απο τα νούμερα άπιαστη.Να σας πω τι θα σκεφτεί.Παλιο το κόλπο,παλι ανεβασμένα νούμερα να πάρουμε τη δόση.Άντε μετά ο Πρωθυπουργός να πείσει την Τρόικα ότι όλα τα νούμερα είναι πραγματικά και αληθινά!!!!!

Μάλλον θα έχουν μείνει στο οργανισμό του Δημάρχου θεατρικά βιώματα εντυπωσιασμού με ΕΞΑΚΟΣΑΡΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!!Μα που είσαι Δήμαρχε; ΠλατείαΚολωνακίου; Κηφισιά; Βάρη ή στον Αστέρα; Μα πραγματικά πιστεύεις ότι το «ΜΑΙΜΟΥ» εξακόσια θα φέρει τη λύση του πολίτη της Κεφαλονιάς; Έτσι θα συνδράμεις στην ζημιά και ταλαιπωρία του αδιεξόδου του τελευταίου συνεχούς σεισμικού φαινομένου στην Κεφαλλονια;

Δήμαρχε, έχασες όχι μόνο τα αυγά με τα καλάθια, αλλά και τις κότες που έκαναν τα αυγά. Και να ξαναφτιάξεις «κοτέτσι» λίγο δύσκολο το βλέπω..

Μην άδικα περιμένετε την βοήθεια από τον Δήμαρχο.Μιλήστε οι ίδιοι στον Πρωθυπουργό και τιμωρήσετε αυτούς που δεν προσφέρουν. Για αυτούς όλα τοποθετούνται στον βωμό της ερχόμενης και σύντομης εκλογικής αναμέτρησης για την συγκομιδή ψήφων. Όταν δεν υπάρχει καθόλου η προσωπική αίσθηση ευθύνης, μόνο το χάος απομένει για τους υπόλοιπους. Νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους όφελος.

Υποχρέωση όλων των πολιτών της Κεφαλονιάς είναι να βγουν με το όνομα τους και να καταγγείλουν όλα τα περιστατικά που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο ονομαστικά. Μην φοβάστε πλέον τίποτα!!!

ΥΓ. Αληθεύει ότι Παρίσης και Βαγιωνίτης έστειλαν τον γερανό να σηκώσει το SUPERFAST και να το μεταφέρει στην Αγία Ευφημία;είχε λήξει η άδεια πλευστότητας του πλοίου και ο εκεί Αντιδήμαρχος, έμπειρος πια από παρόμοιες μεταφορών πλωτών αντικειμένων, θα μπορούσε να το λειτουργήσει προς όφελος της περιοχής του;; Θερμά θα παρακαλούσα το Λιμεναρχείο ή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να μας διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.....

Φίλοι Κεφαλλονίτες, η ομογένεια είναι μαζί σας και θα συνδράμει όσο περισσότερο μπορεί στις δύσκολες ώρες που περνάτε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
τηλ:



image.jpeg from my iPhone
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger