Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά


 Στην Κεφαλονιά έχει μεταβεί ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικήτας Καραλής, προκειμένου να συμμετάσχει στις συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου, με αντικείμενο την αποκατάσταση των δρόμων που έχουν καταστραφεί από τους σεισμούς και τη
διερεύνηση τρόπων άμεσης βοήθειας στους πληγέντες.

  Επίσης, στην Κεφαλονιά βρίσκεται και η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Π.Ι.Ν. Αγγελική Μαργαρίτη, η οποία θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2014 και την τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης της Π.Ι.Ν., προκειμένου να διατεθεί μεγαλύτερο ποσό στην Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προέκυψαν μετά το σεισμό.

Έλεγχος για τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων

  Επειγόντως μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κική Παυλοπούλου, ο Διευθυντής Υγείας, Κυριάκος Κατσώρας και ο Επόπτης Υγείας, Γιώργος Ναούμ, για να εξετάσουν από κοντά τις συνθήκες υγιεινής των υδάτων αλλά και διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων.

Η λειτουργικότητα των σχολείων

  Στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ισχυρού σεισμού, βρισκόταν ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ανθης, ο οποίος είχε μεταβεί στο νησί προκειμένου να συνεργαστεί με τους αρμοδίους για το ζήτημα της λειτουργικότητας των σχολείων.           


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger