Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Π.Φ.Π.Ο ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ-ΚΑΤΕΡΓΑ

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, καταγγέλλει τα παράνομα ή και «νόμιμα» δημοτικά κυνοκομεία- κάτεργα - αποθήκες έμβιων και ζητά το κλείσιμο  και την μετατροπή τους σε δημοτικά κτηνιατρεία ή όπου δεν υπάρχουν κυνοκομεία την δημιουργία αποκλειστικά και μόνο  δημοτικών κτηνιατρείων.

Ένα καταφύγιο που δεν πληρεί τις απαραίτητες προυποθέσεις, που δεν απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό και δεν τηρεί αυστηρά κανονισμούς προστασίας και ευζωίας των ζώων.
Ένα καταφύγιο που έχει αστείρωτα ζώα τα οποία δεν τυχαίνουν τακτικής κτηνιατρικής φροντίδας.

Ένα καταφύγιο που αποτελεί στην ουσία χώρο απόσυρσης των ζώων και όχι προστασίας πρόσκαιρης μέχρι να υιοθετηθούν.
Ένα τέτοιο καταφύγιο, ακόμη και αν ανήκει σε «φιλόζωους» ,

η ΠΦΠΟ το ονομάζει κολαστήριο!

Η Ομοσπονδία μας, μετά τις πολλές καταγγελίες εναντίον Δήμων της χώρας που «βολεύονται» με το να στριμώχνουν δεκάδες αδέσποτα υπό τρισάθλιες συνθήκες σε χώρους εντελώς ακατάλληλους, βαφτίζοντας την πράξη αυτή «πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων»,

έρχεται να δώσει χέρι βοήθειας σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε είτε εντός καταφυγίου, είτε ανεξάρτητα, να ιδρύσουν Κτηνιατρεία.

Η καμπάνια της ΠΦΠΟ, για την προώθηση του θεσμού των Δημοτικών Κτηνιατρείων, βοηθάει Δήμους και Σωματεία, μέσω απαντήσεων σε μία σειρά ερωτημάτων, σε μορφή FAQ, να κατανοήσουν την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός τέτοιου έργου, να πληροφορηθούν για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων, όπως και να προσανατολιστούν σωστά και γρήγορα στην γραφειοκρατική διαδικασία.

Την καμπάνια της η ΠΦΠΟ την προωθεί μέσω της ιστοσελίδας της.

                        Επισκεφτείτε : www.pfpo.gr
                                       http://www.pfpo.gr/faq/
Στην σχετική αφίσα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την διαδικασία.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger