Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο Μιχαλολιάκος ελευθερώνει. Η αλήθεια μέσα από την υπαρκτή θυσία, στο υπαρκτό δεσμωτήριο (Κορυδαλλός), του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών της Χ.Α ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. Πατριώτες, εθνικιστές και όλοι οι Έλληνες που έχει πληγεί το έμφυτο αίσθημα δικαίου που διαθέτουμε και το οποίο μεγαλουργεί σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει ο Ελληνισμός, έχει ενεργοποιηθεί. Το ενεργοποίησε η ύπουλη, δόλια και πλήρως καθοδηγούμενη μανιακή καταδίωξη προς το εθνικιστικό κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά και προς την καθημερινότητα των Ελλήνων. Η ίασις του τρωθέντος αισθήματος δικαίου θα προέλθει μόνο μέσα από την ακλόνητη πίστη στον αγώνα, ώστε η "επιταγή" που θα ενεχυριαστεί στα χέρια του Αρχηγού της Χ.Α να είναι όσο το δυνατόν και μεγαλύτερη και λευκότερη. Είναι η ώρα τώρα να δουλέψουν όλες οι πατριωτικές, εθνικιστικές Ελληνικές ιστοσελίδες και όχι μόνο συντονισμένα και να πλημμυρίσουν όλους τους διαδικτυακούς τόπους και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων της Εσπερίας (και Ρωσίας) στην αγγλική και στις εθνικές τους γλώσσες, καταγγέλοντας το καθεστώς των Αθηνών ως: Μοναδικό παράδειγμα στην μεταπολεμική Ευρώπη και ειδικότερα Ελλάδα, ότι πολιτικόν ανδρείκελον έστω και πρωθυπουργός να προεδρεύει μίας ευρωπαϊκής ενώσεως έχοντας αφενός εκλεγμένους βουλευτές ως πολιτικούς κρατούμενους (όχι υποκρισίες) και αφετέρου να νομοθετεί έστω και μέσω Παπούλια σε ένα ανάπηρο κοινοβούλιο οχυρωμένος-καλυπτόμενος και πίσω από την άποψη ενός κάποιου μεσαίου δικαστή. Τέλος θα πρέπει ο πολιτικός ναρκισσισμός ορισμένων του "χώρου" να μην υποκύψουν για να καταγράψουν δυνάμεις (που δεν υπάρχουν) γιατί αυτό η πολιτική ιστορία θα τους το χρεώσει ως συνοδοιπορεία έστω και ακούσια με τον εχθρό. Το έμφυτο αίσθημα δικαίου του καθημερινού Έλληνα είναι ένστικτο. Και το ένστικτο καθορίζει τον δρόμο, την πορεία.

Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
αποστρ Λοχαγός (ΣΣΕ 77)
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger