Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιστολή διευκρίνισης του Προέδρου της Ένωσης κυρίου Αντύπα Αποστόλη σχετικά με το δημοσίευμα σας στη Lefkasnews τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 σελ. 5 της Κίτσου Λαμπρινής για το φαρμακείο του Αγίου Πέτρου.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γερανίου 41, Αθήνα, Τ.Κ. 10431

Θέμα: Επιστολή διευκρίνισης του Προέδρου της Ένωσης κυρίου Αντύπα Αποστόλη σχετικά με το δημοσίευμα σας στη Lefkasnews τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 σελ. 5 της Κίτσου Λαμπρινής για το φαρμακείο του Αγίου Πέτρου.

  
   Η Ένωση Αγιοπετριτών Αττικής που είναι Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος και ασχολείται με την ίδρυσή της από το 1976 με τα κοινά του χωριού μας και του νησιού μας δηλώνει
ότι με την κυρία Σκιαδά δεν έχει καμία προσωπική κόντρα, ούτε είχε πρόθεση να τη θίξει.
   Η Ένωσή μας έκανε κριτική στην Αντιδήμαρχο που τυγχάνει να είναι η κυρία Σκιαδά. Θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος. Η κυρία Σκιαδά είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Λευκάδας «ΔΕΠΟΚΑΛ» και υπεύθυνη για το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Η κριτική αφορούσε την υπόθεση που προέκυψε με το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του χωριού μας, και συγκεκριμένα γιατί οι υπεύθυνες στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» σταμάτησαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο να παίρνουν φάρμακα από το φαρμακείο για τους ασθενείς που είναι ενταγμένοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα να μην πηγαίνουν στο φαρμακείο παρά μονάχα 6 (έξι) βιβλιάρια, τα οποία είναι από τα χωριά: Άγιος Πέτρος-Αθάνι-Δράγανο-Κομηλιό-Χορτάτα-Μανάσι-Νικολί που έδρα έχουν τον Άγιο Πέτρο. Αυτή είναι η αλήθεια και τίποτα άλλο.
   Ας μην ξεχνάμε ότι οι αιρετοί δημοτικοί άρχοντες που εκλέχθηκαν να διαχειρίζονται τις τύχες των πολιτών, δημοτών του Δήμου Λευκάδας είναι υποχρεωμένοι να δέχονται την κριτική ως δημόσια πρόσωπα και να απαντούν στους πολίτες.



Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγιοπετριτών Αττικής

κ. Απόστολος Αντύπας

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger