Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση στην Βουλή των αντιπροσώπων Λευκάδας για το ΤΕΙ Ιονίων νήσων τι συζητήθηκε μέσα στην βουλή αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από την βουλή.


Συνάντηση στην Βουλή των αντιπροσώπων Λευκάδας για το ΤΕΙ Ιονίων νήσων τι συζητήθηκε μέσα στην βουλή αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από την βουλή.



Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη και αντιπροσώπους των κομμάτων είχαν οι τοπικοί φορείς της Λευκάδας, στα πλαίσια του συλλαλητηρίου κατά του σχεδίου Αθηνά. Ο βουλευτής Θ. Σολδάτος ο δήμαρχος  Κ. Αραβανης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ξ. Βεργίνης, ο αντιπεριφερειάρχης  Θ. Βερύκιος ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σ. Σκιαδαρέσης,  ο ακαδημαϊκός Θ. Κακαρούντς, ο πρόεδρος των φοιτητών Στέφανος Ματρώζος συμμετείχαν στην συνάντηση όπου και κατέθεσαν υπόμνημα για την μη κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων νήσων αλλά και το ΤΕΙ να γίνει ομόσπονδο και να λειτουργήσει ως βραχίονας του Ιονίου Πανεπιστήμιου . Σύμφωνα με   έγκυρες πληροφορίες θα υπάρξει νέο τμήμα στην Λευκάδα και οι φοιτητές θα τελειώσουν τις σχολές τους στην Λευκάδα.





             Από τις επαφές με τον κ. Μεϊμαράκη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται να ανοίγει παράθυρο για την απόσυρση του σχεδίου.
Όλα πάντως θα κριθούν τις επόμενες μέρες από τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Είναι χαρακτηριστική η φράση του προέδρου της Βουλής ότι η κοινωνία υποφέρει από πολλά άλλα πράγματα για να ταλαιπωρείται και από το σχέδιο Αθηνά.
Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι εάν πυροδοτηθεί επιπλέον ένταση είναι πολύ πιθανή η απόσυρση του, παρότι αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση. 











Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger