Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Χρηματοδότησαν ΙΕΚ για να κάνει το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”


Απίστευτο…
Μια από τις μελέτες του Υπουργείου παιδείας, ανατέθηκε σε εταιρεία ερευνών, θυγατρική του Ομίλου Ακμή…
Στην πιο πάνω εικόνα (απόφαση του υπουργείου παιδείας) προβλέπεται: 
«1. Η ανάθεση στην εταιρία EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε (δ.τ «EEO GROUP Α.Ε»  τηςυλοποίησης του έργου με τίτλο «Μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη τηςχώρας»
2. Αντικείμενο του Έργου είναι: η αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τηςακαδημαϊκής εκπαίδευσης
καθώς και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των τμημάτων. »
Δείτε τώρα την σύνδεση της εταιρίας EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Με βάση την πιο πάνω απόφαση η προϋπολογισμένη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των εκατόν έντεκα χιλιάδων, τετρακοσίων ευρώ #111.400,00 €# πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α (ήτοι 137.022,00 €).
Εν ολίγοις δόθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ομίλου, η αρμοδιότητα να αποτυπώσει τον ακαδημαϊκό χάρτη της Χώρας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ανατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου σε συνεργασία με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger