Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αποκομιδή απορριμμάτων με τη μέθοδο υπογειοποίησης στη Λευκάδα - Έργο αποκατάστασης ΧΥΤΑ και σύστημα μεταφόρτωσης μεταφοράς στερεών αποβλήτων Δήμου Μεγανησίου

Αποκομιδή απορριμμάτων με τη μέθοδο υπογειοποίησης στη Λευκάδα – Ένταξη της πράξης στο ΕΣΠΑ

  Την ένταξη της Πράξης: «Προμήθεια εξοπλισμού για την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Λευκάδα με τη μέθοδο της υπογειοποίησης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου.


  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 236.160 ευρώ.


«Έργο αποκατάστασης ΧΥΤΑ και σύστημα μεταφόρτωσης μεταφοράς στερεών αποβλήτων Δήμου Μεγανησίου»

 Επίσης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων υπέγραψε την ένταξη της Πράξης: «Έργο αποκατάστασης ΧΥΤΑ και σύστημα μεταφόρτωσης μεταφοράς στερεών αποβλήτων Δήμου Μεγανησίου».

  Με την ολοκλήρωση των έργων θα παραδοθούν πλήρως:
  Α. Αποκατεστημένος ο ΧΥΤΑ στη θέση «Σκίζα» και ενταγμένος στο φυσικό περιβάλλον, με στεγανή επικάλυψη, αποτροπή παρείσδυσης ομβρίων υδάτων και εισόδου επιφανειακών νερών και επιφάνεια στην οποία θα αναπτυχθούν φυτά της χλωρίδας της περιοχής.
  Β. Για το έργο μεταφοράς και μεταφόρτωσης αστικών αποβλήτων θα παραδοθούν: Ένα μικρό απορριμματοφόρο, μια κιβωτάμαξα μεταφόρτωσης-μεταφοράς απορριμμάτων με συμπίεση, δυο κλειστά δορυφορικά οχήματα μεταφόρτωσης, ένας τεμαχιστής κλαδεμάτων.
  Τέλος, προβλέπονται σωστικές αρχαιολογικές εργασίες πεδίου, με σκοπό την προστασία – ανάδειξη αρχαιοτήτων, καθώς και την αρχαιολογική έρευνα – τεκμηρίωση – πληροφόρηση.

  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 951.152 ευρώ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger