Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ του ίδιου νοµίσµατος


● Κ. Αραβανής: «Eίµαστε συνεπείς στις οικονοµικές µας υποχρεώσεις”.
● Κατάσχεση και δέσµευση λογαριασµών του Δήµου από την άλλη πλευρά.

Σύµφωνα µε την συνέντευξη του Δηµάρχου κου Κ.Αραβανή που έδωσε σε φιλικό του πάλι ΜΜΕ, ενώ για δικούς του λόγους δεν έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα ΜΜΕ µε την απολογιστική τριετία λέει ότι φεύγει µε το κεφάλι ψηλά.


Κάπου µάλιστα αναφέρει ότι : «…Δε δηµιουργήσαµε νέα χρέη από 1 Ιαν. 2011 και είµαστε συνεπείς στις οικονοµικές µας υποχρεώσεις. Εκτελέσαµε µε ευλάβεια τα τρία πρώτα χρόνια τον προϋπολογισµό και συντάξαµε προϋπολογισµό για το 2014 σε πραγµατική βάση και όχι µε πλασµατικές εγγραφές.»

Σύµφωνα µε το 8/11/2013 κατασχετήριο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας ΑΕ κατά του Δήµου Λευκάδας τα πράγµατα δεν είναι όπως µας τα γράφει λοιπόν, διότι είκοσι υπάλληλοι κέρδισαν το δικαστήριο και πρέπει να τους καταβληθεί από το δήµο Λευκάδος συνολικά 102.636.57 ευρώ. Πολλοί ιδιώτες επίσης προέβησαν στην λύση της κατάσχεσης και δέσµευσης λογαριασµών του Δήµου. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια και η πραγµατική βάση του προϋπολογισµού; Η αντιπολίτευση τι λέει για όλα αυτά; 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger