Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της τοπικής Επιτροπής του ΣΥΡIΖΑ


Αρκετοί συμπολίτες μας παρευρέθηκαν το πρωινό της Κυριακής 1ης  Δεκεμβρίου 2013  στην αίθουσα συμβουλίων του πρώην
Δημαρχείου σε μια ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την τοπική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας,

Κεντρικό θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και  ομιλητές τους: Κώστα Ήσυχο, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Σαμοΐλη, βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger