Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων: «ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ 2014», με πεζό γκρουπ 50



ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

     Ο Σύλλογος μας όπως κάθε χρόνο τις αποκριές, έτσι και φέτος, θέλοντας να προσφέρει στιγμές  χαράς και ξεγνοιασιάς  στους  μικρούς μας φίλους , πραγματοποίησε  παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο παλιό σχολείο στα Καλυβάκια, το Σάββατο 1 Μάρτη.
Η όμορφα διακοσμημένη  αίθουσα , παρά τον άσχημο καιρό που επικρατούσε,  γέμισε από μικρούς και μεγάλους , που ήθελαν  να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να διασκεδάσουν και να χορέψουν  σε  αποκριάτικους  ρυθμούς. Ο κλόουν ξετρέλανε με τα παιχνίδια του και τα αστεία
του τους μικρούς μας φίλους .
  Την τελευταία Κυριακή  της αποκριάς συμμετείχαμε στην αποκριάτικη παρέλαση που πραγματοποίησε το πνευματικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων «ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ 2014», με πεζό γκρουπ 50 και πλέον ατόμων, που είχε σαν θέμα:
 «Ξόμυγες εναντίων …..μπούρμπουλων» , σατιρίζοντας την δύσκολη οικονομική και πολιτική  κατάσταση που βιώνουμε. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στολές ήταν χειροποίητες, αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς  και εθελοντικής  προσφοράς μελών  και φίλων   του συλλόγου μας  , όπου με  πολύ μεράκι φαντασία και  κέφι , διέθεσαν  αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο για να μπορέσουν να τις κατασκευάσουν .
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου  για την συμμετοχή τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την κατασκευή των στολών και συγκεκριμένα τους: Βεργίνη Μάκη, Ροντογιάννη Ζ. Γιάννη, Σταύρου Γιώτα, Βεργίνη Α. Κώστα, Σταματέλο Γιώργο, Βεργίνη  Βίκυ, Κατωπόδη Ελευθερία, Κάτσενου Ευτυχία, Ροντογιάννη Μόνικα, Τυπάλδου Μαριγώ, Φουρλάνου Αναστασία , Ροντογιάννη Η. Σπύρο, Ροντογιάννη Ευγενία, Ροντογιάννη Οξάνα .
Επίσης ευχαριστεί για την χορηγία του  τον Πάνο Χ. Κοντογιώργη .
 ΤΟ Δ.Σ.












Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger