Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκδήλωση για την νησιωτική επιχειρηματικότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΤΟ MONEY SHOW
(ΑΘΗΝΑ ΗΙLΤΟΝ 22/12/2013)
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (του οποίου μέλος του Δ.Σ. διατελεί ο Πρόεδρος Σωτήρης Σκιαδαρέσης) και στα πλαίσια της πολυσυνεδριακής και εκθεσιακής εκδήλωσης «Money Show», έχουν αναλάβει την οργάνωση ενός συνεδρίου με τίτλο «Νησιωτικότητα και Επιχειρηματική Δραστηριότητα», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και θα διεξαχθεί στην αίθουσα Galaxy του ξενοδοχείου Hilton την Κυριακή 22/12/2013 από ώρα 18.00 έως 20.00.

Ως ομιλητές στο συνέδριο έχουν προσκληθεί κορυφαίοι πολιτικοί, ενώ συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος, κ. Γιάννης Πολίτης.
Επισημαίνεται ότι το Money Show είναι μια πολιτική, κοινωνική, οικονομική και επιχειρηματική πολυσυνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση που διοργανώνεται στη χώρα μας από το 1992. Προωθεί διαθέσιμα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, σημαντικές επενδύσεις και επιχειρηματικές επαφές.
Στα πολλαπλά παράλληλα συνέδρια που διοργανώνονται για ένα διήμερο εισηγητές είναι υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, πανεπιστημιακοί, κορυφαίοι δημοσιογράφοι, πρόεδροι ελληνικών και ξένων Επιμελητηρίων, επιτυχημένοι έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι ξένων κυβερνήσεων και πολλοί πρεσβευτές ξένων χωρών.
Η εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/12/2013 είναι μια σημαντική ευκαιρία να προβληθούν και να προωθηθούν κεντρικά τα προβλήματα των νησιών μας, τα τοπικά μας προϊόντα και οι νησιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και οι στόχοι των νησιωτικών Επιμελητηρίων.  Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου με σκοπό την προώθηση των αιτημάτων του συνόλου των νησιωτικών περιοχών αλλά και της Λευκάδας ειδικότερα.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης ΣκιαδαρέσηςShare this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger