Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Θεματική αντιπεριφερειάρχης Μαρίας Καταβάτη

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη, πραγματοποίησε η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα Καταβάτη Μαρία.

Ειδικότερα συζήτησαν θέματα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, για την πορεία υλοποίησης των ενταγμένων έργων αλλά και για τις υπό ένταξη προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα LEADER, το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη προγραμματική περίοδο, και για το οποίο η αντιπεριφερειάρχης αιτήθηκε  να συμπεριληφθούν  στις περιοχές παρέμβασής του το σύνολο των νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής  επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του γεωργικού εισοδήματος, την   προώθηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και την αναβάθμιση των υποδομών.
Η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Καταβάτη Μαρία, χαρακτήρισε εποικοδομητική την ενημέρωση και συνεργασία της με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Δημήτρη Ιατρίδη και χαιρέτισε τη δηλωθείσα διάθεσή του να στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο δράσεις ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα των Ιονίων Νήσων. 

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger