Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εφαρμογή της απόφασης του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (ΠΟΛ.1270/23-12-2015) για παράταση και αναστολή βεβαιωμένων οφειλών και για το Δήμο Μεγανησίου.

Σύμφωνα με τοπικό site που διερωτάται αν ισχύει ή δεν ισχύει η απόφαση για αναστολή και παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για το Μεγανήσι, οφείλω να ενημερώσω ότι:

Έπειτα από επικοινωνία μου που προηγήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στις 23/12/2015 , υπεγράφη από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη η παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών λόγω σεισμού στις 17/11/2015 και για το Δήμο Μεγανησίου.
Μετά από αυτή την απόφαση δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η αναστάτωση.
Ότι ισχύει για το Δήμο Λευκάδας και την Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης σχετικά με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις λόγω σεισμού που κηρύχτηκαν περιοχές εκτάκτου ανάγκης ισχύει και για το Μεγανήσι.
Τέλος, να ενημερώσω ότι αν πληρώθηκαν οφειλές με προσαυξήσεις, το ποσό της προσαύξησης θα συμψηφιστεί με επόμενες ή μελλοντικές οφειλές τους.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger