Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Γιόρτασαν όλα τα σχολεία το πολύβροντο ΟΧΙ του 1940. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ΄Ελληνες που οι πρόγονοί μας πάλεψαν για την ελευθερία τους αλλά οι πρόγονοί μας άραγε τι θα σκεφτόταν για την δική μας κατάντια; Να δούμε τα δικά μας παιδιά πότε θα αισθανθούν υπερήφανα για εμάς, πότε
εμείς θα πούμε το δικό μας ΌΧΙ στην σημερινή κατάσταση που βιώνουμε. Επίκαιρος παρά ποτέ ο Γιάννης Ρίτσος «μικρός λαός και πολεμά δίχως σπαθιά και  βόλια για όλου του κόσμου το ψωμί το φως και το τραγούδι….».
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει ο καθένας μας να δίνει μια μάχη με το άδικο καθημερινά. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι δεν μας φταίει η Μερκελ και η Τρόικα εμείς τους δώσαμε τα δικαιώματα, έμμεσα βέβαια, από τους ψήφους που ρίξαμε σε άχρηστους ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν για να ζήσουν πλουσιοπάροχα  τα τρισέγγονα των κάθε αιρετών δημάρχων, βουλευτών, υπουργών και κάθε λογής ασυνείδητου να πληρώνουν με αίμα γενιές και γενιές ολόκληρου λαού.
Ακόμα και τώρα πόσες καταγγελίες μας έρχονται καθημερινά στα mail μας για μίζες σε γιατρούς, δημόσιους υπαλλήλους άσε τους αιρετούς οι οποίοι κατάφεραν να καταλάβουν μια θέση ειδικά οι καινούριοι που είναι και  θεονήστικοι δεν έχουν το θεό τους ..οι λεγόμενοι πεντακοσαράκηδες υπογραφή και 500 ευρώ. Να τα απαιτούν από ανθρώπους οι οποίοι είναι παράνομοι αλλά κα από ανθρώπους που ξεπουλάνε ότι έχουν για ένα κομμάτι ψωμί, έλεος πια.
 Και όμως κυκλοφορούν και βρίσκονται ανάμεσά μας και μας κάνουν και μαθήματα ηθικής στέλνοντας μας μηνύματα μέσω  διάτρητων  ανθρώπων του σιναφιού τους πάντα. Οταν μας έστελναν τις φωτογραφίες και τις μακέτες για τις πλατείες ήταν νόμιμη η εφημερίδα  και ξαφνικά έγινε άνομη.

Εάν η δημαρχιάδα πρόκειται να σωθεί με τα ελάχιστα ευρώ από τις αγγελίες γάμων τοτε ορθά πράττεται και ρεζιλεύεστε στους μελλόνυμφους  αλλά επειδή σίγουρα δεν σώζεται ούτε με τους γάμους των ληξιαρχείων της Κίνας μαζευτείτε λίγο και να θυμάστε εκεί που  ήσουν ήμουνα  και εδώ που είμαι θα έρθεις.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger