Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

                   
                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων με τρία παιδιά υποδεικνύει στα μέλη του ύστερα από συνεννόηση με τον λογιστή τους να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική συμπλήρωση του εντύπου Α21 προκειμένου να λάβουν το επίδομα τέκνων, όσοι το δικαιούνται. Όσοι επίσης επιθυμούν την έκδοση κάρτας Πολιτισμού να προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου τα παρακάτω δικαιολογητικά:

· πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο

· μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (για κάθε μέλος της οικογένειας)

· φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

· βεβαίωση σπουδών για τα τέκνα των τριτέκνων οικογενειών που σπουδάζουν (18-24 ετών)

· πράξη επιμέλειας τέκνων (για την περίπτωση διαζυγίου)

· ληξιαρχική πράξη θανάτου (για την περίπτωση χηρείας)

                                   
                                                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                                                                   Ο Γραμματέας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων με τρία τέκνα Λευκάδος ευχαριστεί το Δήμαρχο Λευκάδος κύριο Κωνσταντίνο  Αραβανή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Απολπαίνης, κύριο Στέφανο Χαλικιά, για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα του συλλόγου μας για την εξεύρεση χώρου στέγασης.
Ενημερώνει τα μέλη του ότι έδρα του συλλόγου, μετά την ευγενή παραχώρηση από τη Δημοτική αρχή, είναι το Δημοτικό κατάστημα Απολπαίνης. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου είναι τα παρακάτω: π.Κακλαμάνης Βασ.(6986527960)                         Φίλιππα Ευαγγ.(6977268343), Φυτοπούλου Μαρίνα(6945213979), Γράψα Μαρία (6947845493), Ζακυνθινός Φώτης(2645024183), Ανυφαντής Χαραλ.(6944304155)                         Παπουτσόπουλος Σπ. (6970992862). 
                                                                    

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger