Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Δήμος Λευκάδας για τις στάσεις του ΚΤΕΛ, με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας lefkasnews.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή το δημοσίευμα του lefkasnews.gr και της αναδημοσίευσής του από το troktiko.eu  με θέμα: «Σπατάλη για αγορά στάσεων…» θέλουμε να σας ενημερώσουμε.

1. Αυτή ήταν  η κατάσταση μέχρι σήμερα των στάσεων ΚΤΕΛ στο οδικό δίκτυο της Λευκάδας.
2. Πολλές από τις στάσεις ήταν σκουριασμένες – τρακαρισμένες. Με μοναδική επιβάρυνση την προμήθεια των χρωμάτων, με δικούς μας εργάτες τις βάψαμε και τις αποκαταστήσαμε.

Εικόνα 2. Παλιά επισκευασμένη στάση
3. Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ για τις θέσεις που πρέπει να τοποθετηθούν  νέες στάσεις, προβήκαμε στη αγορά 11 στάσεων με κόστος 1.000,00 € συν ΦΠΑ τις οποίες αρχίσαμε να τοποθετούμε.

Εικόνα 3. Στέγαστρα που προμηθευτήκαμε
Οι στάσεις θα τοποθετηθούν σε όλο το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στην διαδρομή Λευκάδα- Βασιλική (38 km) όπου κινείται ο μεγαλύτερος όγκος πολιτών, για την εξυπηρέτηση των μαθητών που μετακινούνται στα σχολεία τους, των δημοτών και των επισκεπτών.
Για την δημοτική αρχή προτεραιότητα έχουν οι δημότες και οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητά τους.
Δυστυχώς κριτική κάνουν αυτοί που μετακινούνται με τα αυτοκίνητά τους και δεν είναι αναγκασμένοι να περιμένουν στον ήλιο ή στην βροχή για να περάσει το λεωφορείο.
Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με ευαισθησία, μέσα από αυτή τη δύσκολη οικονομική κρίση, διαθέτοντας ελάχιστα ποσά αλλά τα απολύτως αναγκαία για να κάνουμε παρεμβάσεις.
Αυτό όμως στεναχωρεί κάποιους .
Εμείς πορευόμαστε με τις θετικές απόψεις.
Υ.Γ. Αν κοιτάξει κάποιος στα εργοστάσια κατασκευής οι τύποι στάσεων που αγοράσαμε είναι συμβατοί με το περιβάλλον και είναι η οικονομικότερη προσφορά που οι υπηρεσίες μας βρήκαν από τα εργοστάσια παραγωγής τους (1.000,00 € η μία).
Τέλος ούτε αντιπροσωπίες πώλησης στάσεων ΚΤΕΛ υπάρχουν στη Λευκάδα, ούτε εργοστάσια που τις κατασκευάζουν.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger