Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

H Νέα Χορωδία Λευκάδας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Ζώη Παρούση

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

              Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Χορωδίας Λευκάδας εκφράζει τη βαθιά οδύνη και την απέραντη θλίψη του για τον άδικο και πρόωρο θάνατο  του Ζώη Παρούση.
              Ο Ζώης ήταν μεταξύ των πρώτων χορευτών που δημιούργησαν το χορευτικό της Νέας Χορωδίας το 1978 και επίσης διετέλεσε χορωδός για αρκετά χρόνια.

              Ξενιτεύτηκε, όπως πολλοί Έλληνες, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στον Καναδά όπου σταδιοδρόμησε επαγγελματικά και έκανε τη δική του οικογένεια.
              Έφυγε από κοντά μας με το παράπονο ότι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Χορωδίας, παρότι το επιθυμούσε τόσο πολύ.
              Ο Όμιλός μας, σε προσεχή εκδήλωσή του, θα τον τιμήσει για την μακρόχρονη και σημαντική προσφορά του.
              Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και υποσχόμαστε ότι η μνήμη του θα μείνει άσβηστη για πάντα στην καρδιά μας.


                                                                                                                   Το  Δ.Σ.
             
             


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger