Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

SOS: Βοηθήστε άνεργη μητέρα και τη 4χρονη κόρη της – Αμεση ανάγκη – «Κοινοποιήστε το» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μια δραματική ιστορία αναδεικνύει το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilgrafima.gr). Η Βασιλική Κλαδιά με την κορούλα της, Ευτυχία, έχουν ανάγκη όλους μας.
Μια ιδιαίτερη ιστορία που συγκινεί, αφού η μητέρα έμεινε μόνη για να μεγαλώσει το αγγελούδι της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Εξι χρόνια είναι άνεργη η 49χρονη Βασιλική η οποία με δυσκολία βρήκε πριν από λίγες ημέρες σπίτι γι’αυτήν και τη μικρή κόρη της. Η 4χρονη Ευτυχία γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά και από τις πρώτες ημέρες της ζωής της είδε ανθρώπους να της γυρνούν την πλάτη. Ο βιολογικός της πατέρας μόλις έμαθε το πρόβλημά της, εξαφανίστηκε και η Βασιλική έμεινε να παλεύει για το παιδί της, μην έχοντας δουλειά και ζώντας με ένα προνοιακό επίδομα 88 ευρώ το δίμηνο.

Λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων το τελευταίο διάστημα έμενε σε σπίτι με υγρασία ενώ η σπιτονοικοκυρά της έκοψε το ρεύμα βγάζοντας και το ρολόι της ΔΕΗ αφού δεν πήρε τα ενοίκια δύο μηνών. Ένα μήνα έμεινε χωρίς ρεύμα και θέρμανση η Βασιλική Κλαδιά και η μικρή της κόρη, και πλέον βρήκαν άλλο σπίτι στο οποίο όμως δυσκολεύεται να πληρώσει το ενοίκιο.
2303klad (1).jpg

Οι Ελληνες που πάντα σε δύσκολες περιπτώσεις συμπατριωτών μας δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους θα συμπαρασταθούν και στην κ.Κλαδιά. Μια δουλειά, είναι η μεγάλη της αγωνία. «Μια δουλειά για να μπορέσω να ζήσω το παιδί μου με αξιοπρέπεια. Δε με νοιάζει για μένα, δε με νοιάζει να μη φάω. Το παιδί μου όμως έχει πρόβλημα υγείας», λέει στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ. Η μικρή Ευτυχία θα πρέπει να εγχειριστεί αφού αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα, αλλά οι γιατροί της είπαν πως είναι πολύ αδύναμοι για να μπει στο χειρουργείο και τους προσεχείς μήνες θα πρέπει να τρέφεται σωστά.
2303klad (2).jpg

Η έκκληση της κ.Κλαδιά είναι να της δοθεί μια δουλειά ώστε με αξιοπρέπεια να ζήσει η μικρή της κόρη και η ίδια. Ωστόσο, τα έξοδα τρέχουν στο σπίτι της και είναι απόλυτη ανάγκη να μαζευτούν μερικά χρήματα ώστε να μπορέσει να πληρώσει το ενοίκιο. Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA Bank να βοηθήσουν:
IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο
Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά για να τη βοηθήσετε τις δύσκολες αυτές στιγμές για την ίδια και το παιδί της. Μας έχει ανάγκη όλους…

2303klad (4).jpg
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger