Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΟ Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου,  και η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των φορέων και των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση αύριο Τρίτη 16.7.13.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι αντίθετη στην απαξίωση των θεσμών της αποκέντρωσης και της αυτοδιοίκησης είτε με πολιτικές, περιορισμού των αρμοδιοτήτων και των πόρων που της αναλογούν είτε με πρακτικές μείωσης της δομής και της οργάνωσης των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες των νησιών μας.
Πιστεύουμε ότι η μείωση των δημόσιων δαπανών, μέσω κινητικότητας και απολύσεων υπαλλήλων, χωρίς αξιολόγηση των δομών και της αποτελεσματικότητας τους, στο όνομα της αναδιάρθρωσης της οικονομίας περιορίζει τις δυνατότητες άσκησης της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας μας και στερεί από τους πολίτες υπηρεσιών που είναι αναγκαίες για την καθημερινή τους διαβίωση.


Συμμετέχουμε λοιπόν μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς τους στον αγώνα διαφύλαξης της αποκεντρωμένης περιφερειακής διοίκησης της πολιτείας, προασπίζοντας την κοινωνική συνοχή και λειτουργία μιας ευνομούμενης δημοκρατικής Πολιτείας. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger