Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Equal Society:Ευχαριστήριο για τη Συναυλία Αλληλεγγύης και τη διανομή των τροφίμων


Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μοναδική και η «Συναυλία Αλληλεγγύης» που οργανώθηκε από την Equal Society και τη Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας στις 31 Ιανουαρίου πέτυχε το στόχο της. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες
τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, όλα αυτά τα αγαθά μοιράστηκαν, με ονοματεπώνυμο και με ευθύνη των τοπικών προέδρων, στους οικονομικά ευάλωτους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στη Νότια Λευκάδα, στο Δράγανο, το Αθάνι και τη Βασιλική.
Ως Equal Society αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
Τη Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας, τον πρόεδρο κ. Βασίλη Προδρομίτη και το Δ.Σ. που ομόφωνα αποδέχθηκαν την πρόταση μας για τη διοργάνωση της «Συναυλίας Αλληλεγγύης».
Τον αρχιμουσικό κ. Κων/νο Μεσσήνη και τους μουσικούς της Φ.Ε.Λ. που αφιέρωσαν χρόνο, διάθεση και ψυχή σε πρόβες, ώστε να απολαύσουμε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.
Τους συμπολίτες μας, αλλά και ξένους που ζουν στο νησί, που ενίσχυσαν με την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης τη Συναυλία. Η παρουσία τους ήταν συγκινητική.  
Τις επιχειρήσεις «Argento Oro», «Μαργαρίτα», «Βlow», «Baccara» και «Χάρτινο» για τη στήριξη της διοργάνωσης.
Τις επιχειρήσεις «Νιόκο» και «Σταύρακα» και ιδιαίτερα την κα Σοφία Σταύρακα για τη προσφορά τους την ημέρα της συναυλίας.
Τα Σούπερ Μάρκετ «Βεργίνη» και «Express» και την κάβα «Καββαδά» για την ενίσχυση τους με προϊόντα. Ιδιαίτερα τους κ.κ. Βαγγέλη Βεργίνη και Γιάννη Κατωπόδη.
Την ACS courier και τον κ. Σωτ. Σκιαδαρέση, για την παραχώρηση μεταφορικού μέσου, ώστε τα αγαθά να φτάσουν στον προορισμό τους.
Όλα τα τοπικά, ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόβαλαν την εκδήλωση.
Τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Αθανίου, Δράγανου και Βασιλικής που μας υπέδειξαν τα άτομα των περιοχών τους που είναι οικονομικά ευάλωτοι και μας έφεραν σε επαφή την ημέρα της διανομής των τροφίμων, ώστε να τα παραλάβουν από τους ίδιους τους εθελοντές.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε στη μεγάλη ομάδα εθελοντών της Equal Society που αφιέρωσε αρκετό χρόνο ώστε να συγκεντρωθούν, να καταγραφούν, να πακεταριστούν τα τρόφιμα για να διανεμηθούν. Ευχαριστούμε τις Αρετή Κοψιδά (εμπνεύστηκε την ιδέα της συναυλίας), Βασιλική Τζάλα, Μαρία Κοντογεώργη, Ρένια Σκιαδά, Ειρήνη Περδικάρη, Αγλαΐα Τζαφάλια, Σοφία Κάλλη.
Ευχαριστούμε επίσης τις Ελίνα Καρτάνου και Χριστίνα Σταματέλου καθώς και όλα τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που βοήθησαν σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας.
Τη «Συναυλία Αλληλεγγύης» τίμησαν με την παρουσία τους, και την προσφορά τους, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη, ο π. Γεώργιος Δέλλας, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θανάσης Περδικάρης και Κώστας Σέρβος,  ο διοικητής της Τροχαίας Λευκάδας κ. Κατωπόδης, η προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας κα. Μαρία Ρούσσου.

Σπύρος Φρεμεντίτης
Πρόεδρος Δ.Σ. Εqual Society
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger