Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας εκφράζει την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Όλον αυτόν τον καιρό, οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται και φτάνουν όλοι στα όρια τους.

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα νοσοκομείο πρωτεύουσας νομού και δεν νοείται στην Ελλάδα πρωτεύουσα νομού, να μην έχει το δικό της νοσοκομείο. Είναι ένας πνεύμονας ζωής για την πόλη της  Πρέβεζας και ενδεχόμενο κλείσιμο του ή υποβάθμισή του σε Κέντρο Υγείας θα αποτελούσε πισωγύρισμα για τους πολίτες. Δεν νοείται, εκεί που συζητούσαμε για την δημιουργία καινούργιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα,  σήμερα να συζητάμε για το εάν θα κλείσει το υπάρχον νοσοκομείο, το οποίο επί της ουσίας  υπολειτουργεί.
Μια τέτοια κίνηση θα μας βρει όλους αντιμέτωπους και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να διασφαλιστεί, αφενός το δικαίωμα των πολιτών στην ισότιμη υγειονομική πρόσβαση και στην αξιοπρεπή περίθαλψη και αφετέρου να στηρίξουμε τους εργαζόμενους του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας ώστε να μπορούν να ασκήσουν το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

                                         
                                         Για το ΔΣ,

   Ο  Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας       Ντούμος Δημήτριος                                      Τσαγκαροπούλου Ειρήνη
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger