Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Θάμνοι, βάτα και αιγοπρόβατα, κάνουν την οδήγηση πραγματική ρώσικη ρουλέτα!


Προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ξηρομέρου
Κοινοποίηση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μέσα μαζικής ενημέρωσης

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι, 
       Δεν χωρά καμιά αμφιβολία ότι μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων -αν όχι πάντα θανατηφόρων- που συμβαίνουν στο επαρχιακό δίκτυο οφείλεται και στην κατάσταση των δρόμων και μάλιστα μέρος αυτής της κακής κατάστασης είναι πάρα, μα πάρα πολλές φορές όχι το οδόστρωμα αλλά η κακή ορατότητα. 
     Βάτα και θάμνοι κρύβουν χωρίς λόγο και αιτία την ορατότητα προς την έξοδο της στροφής. Αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι μόνο στα μέρη σας, μα μόνο στα μέρη σας, το τονίζω (!) είναι επιτρεπτό το σταύλισμα των αιγοπροβάτων πάνω στο δρόμο σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και πάνω σε τυφλές στροφές, τότε όλο αυτό κάνει την οδήγηση στα μέρη σας πραγματική ρώσικη ρουλέτα! 
      Είναι μάλιστα φορές που τα βάτα έχουν εισβάλει μέχρι και πάνω από ένα μέτρο μέσα στο οδόστρωμα. 
Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε 2 διαδρομές: 
1. Αστακός- Μύτικα 
2. Βασιλόπουλο προς Βελά (παραλία)......

 
       Αν μη τι άλλο δεν σας φταίει κάποιο μνημόνιο ή κάποια έλλειψη κονδυλίων αν δεν κόβετε εσείς τα βάτα. Κινούμαι πάνω από μια δεκαετία σε αυτούς τους δρόμους και ποτέ δεν έγινε καμία συντήρηση των δρόμων αυτών. Απλά αδιαφορείτε πλήρως για την ασφάλεια των πολιτών. 

Και κάτι ακόμα: 
      Η άσφαλτος στα πρώτα μέτρα μετά το Βασιλόπουλο προς Βελά, από την διαδρομή που γράφει προςΒλιζιανά, έχει φαγωθεί τόσο πολύ από τη μια πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα που όταν συναντιούνται δύο αυτοκίνητα, το ένα να πρέπει να εισέλθει στο χωμάτινο χαντάκι για να μπορέσει να διέλθει. Δεν μπορείτε να το επιδιορθώσετε;;; 
      Ο όγκος των αυτοκινήτων σε αυτόν τον δρόμο έχει αυξηθεί πάρα πολύ, δεδομένου ότι κάποιος γλιτώνει αρκετά χιλιόμετρα όταν θέλει από το Αγρίνιο να φτάσει στον δημοφιλή προορισμό του Μύτικα και τις παρακείμενες παραλίες του. 
    Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας. Έχω μάλιστα σκοπό να δημοσιεύσω σύντομα και παραστατικότατες φωτογραφίες. 

Με τιμή, 
Χρήστος Παππάς

http://www.astakos-news.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger