Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΚΕ για τιs εκδηλώσειs για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται για το γιορτασμό των 100 χρόνων του Κόμματος, πραγματοποιεί το αμέσως επόμενο διάστημα:
 Το Σάββατο 20 Ιούνη και την Κυριακή 21 Ιούνη, η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδηλώσεις στην Άρτα, ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη
Βελουχιώτη.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιούνη, στις 20.00, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Άρτας. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 21 Ιούνη, στις 9.30 π.μ., στις Μελάτες Άρτας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ και στις 11.30 π.μ., στη Μεσούντα Άρτας, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger