Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήριο του Δήμου στους εθελοντές που συμμετείχαν στο "Let's Do it Greece"

Για τέταρτη συναπτή χρονιά, ο Δήμος μας συμμετείχε στην πανελλήνια δράση εθελοντικής καθαριότητας «Lets do it Greece». Συναντηθήκαμε το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου και ξεκινήσαμε την εκστρατεία καθαρισμού περιμετρικά γύρω από τη λιμνοθάλασσα «Παλαιό», με τη συμμετοχή εθελοντών από την Equal Society και τον Α.Σ. Τηλυκράτη. Δράσεις καθαρισμού
πραγματοποιήθηκαν επίσης στην παραλία του Άη Γιάννη, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φρυνίου, ενώ στην εκστρατεία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εθελοντές στην Καρυά, την Εξάνθεια, τη Νικιάνα και το Πινακοχώρι.

Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των εθελοντών που συμμετείχαν τόσο στο κάλεσμα του Δήμου όσο και στα σημεία που έδρασαν με δική τους πρωτοβουλία.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger