Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση στο χώρο του Νοσοκομείου την Τετάρτη  20 Μάη , ημέρα της Πανελλαδικής   Πανυγειονομικής απεργίας  θα πραγματοποιηθεί στις 12 :00μμ αντί στις 10:00 πμ  που αρχικά είχε ανακοινωθεί , με αφορμή 
και την απόφαση  στήριξης της απεργίας  των υγειονομικών από την  ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο Τομέα  από τις 12:00μμ μέχρι το τέλος του ωραρίου .
Καλούμε όλα τα σωματεία και το Λευκαδίτικο λαό να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο  συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί .

ΤΟ  Δ.Σ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger