Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ       Την παραμονή του πανλευκαδίτικου συλλαλητηρίου για την Υγεία βγήκε ο Ιατρικός σύλλογος με ανακοίνωση του να μας πει   «γιατί απουσιάζουμε από την αφίσα του συλλαλητηρίου για την υγεία»  με σκοπό να δικαιολογήσει την απουσία του και ταυτόχρονα να δημιουργήσει  προβλήματα  στην  προσπάθεια που γίνεται από τόσους φορείς.
Οι διαδικασίες  που όλοι τις γνωρίζουν – εκτός της πλειοψηφίας του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου  –  αφού  αναρτιόνταν στα ΜΜΕ ήταν οι εξής:


·       Η πρόσκληση που υπογράφονταν από  το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου και το Εργατικό  Κέντρο,  αναρτήθηκε στα ΜΜΕ στις  3-4-2015 και απευθύνονταν προς κάθε ενδιαφερόμενο με ένα πρώτο πλαίσιο διεκδίκησης. 
·       Πολλοί  ανταποκρίθηκαν και ήρθαν στην 1η σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου την  Μ. Δευτέρα  6 Απρίλη.
·       Ακολούθησε 2η σύσκεψη την επομένη από εκπροσώπους του κάθε φορέα  για την κατάληξη του πλαισίου  για το συλλαλητήριο.
·       Μέχρι το Μ. Σάββατο που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση με το τελικό πλαίσιο και τους συμμετέχοντες,  είχε εγκριθεί  από τα ΔΣ τόσο των αρχικώς συμμετεχόντων, αλλά και άλλων που είδαν το πλαίσιο και αποφάσισαν να συμμετέχουν. 
·       Μετά το Πάσχα κυκλοφόρησε και το πρόγραμμα περιοδειών σε όλο το νησί και στο Ξηρόμερο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος είχε όλη την δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα  των  18  ημερών, να έρθει τόσο στις πρώτες συσκέψεις ή να βάλει το πλαίσιο του συλλαλητηρίου στα όργανα του και να πάρει απόφαση συμμετοχής, όπως έκαναν άλλοι φορείς. Πιο συγκεκριμένα:
Οι συμμετοχές  φορέων  στις  6 Απρίλη  ήταν 10, στις 11  του Απρίλη έγιναν  21  και σήμερα 22 του Απρίλη έγιναν  30 .
Δυστυχώς σε αυτούς δεν είναι ο Ιατρικός Σύλλογος. Το γιατί πρέπει να το εξηγήσουν  οι  ίδιοι .
Όσο για το «ποιοι είναι από πίσω»  ο κόσμος καταλαβαίνει  και βλέπει  ότι  30 φορείς  είναι μπροστά  ενώ αυτοί…. έμειναν  πίσω.
ΛΕΥΚΑΔΑ  22-4-2015
ΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΤΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΟΥ  ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger