Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Θ.ΚΑΒΒΑΔΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                                     Λευκάδα  21/1/2015
                       

 

Επισκέψεις Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Θανάση Καββαδά σε:
-Δήμο
-Περιφέρεια
Από το Δήμο Λευκάδας και τις υπηρεσίες του ξεκίνησε τις επισκέψεις στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Καββαδάς.
Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδή συζήτησαν στην κατεύθυνση
εξεύρεσης λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
 Μεταξύ άλλων τους απασχόλησε η οριστική λύση των απορριμμάτων του Νησιού και η εξέλιξη των εργασιών στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Νότιας Λευκάδας, το αγκυροβόλιο Βασιλικής, καθώς και για άλλα έργα υποδομών.  
Συνάντηση είχε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα, με βασικό αυτό της οριστικής απώλειας πόρων από το πρόγραμμα Leader και την ανάγκη αξιοποίησης μελλοντικών προγραμμάτων για αναπτυξιακά έργα υποδομών. Συζήτησαν επίσης και για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο του Διαύλου, για την ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ΕΤΙΝ.
Ο κ. Καββαδάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι στόχοι και το έργο τόσο του Δήμου Λευκάδας όσο και της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη Λευκάδα.
Από την πλευρά του είπε ότι έχει στόχο τη συνεργασία, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε ζήτημα που απασχολεί τον Τόπο και ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σε περίπτωση εκλογής του για την προώθηση και επίλυση όλων των προβλημάτων του Νομού.  Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και στους δύο, «η συνεργασία ανάμεσα στα θεσμικά όργανα  του Νομού Λευκάδας για τα κοινά θέματα που μας απασχολούν είναι απαραίτητη, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα». 
Τόσο ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς ευχήθηκαν στον Θ. Καββαδά καλή επιτυχία στον αγώνα του. 
                               ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ & ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ)  email: akavvada@yahoo.gr  Τηλ.: 2645029001 & 2645024933
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger