Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοινωση των ΑΝΕΛ Λευκαδας για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογων

        Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άντεξαν των ασύμμετρο και άνομο πόλεμο των συστημικών ΜΜΕ και Δημοσκόπων νεροκουβαλητών τους. Ήμασταν  εμείς και οι τρεις υποψήφιοι δεμένοι, χωρίς ατομική αυτοπροβολή σε κοινό αγώνα για το κοινό καλό. Οι ΑΝΕΛ ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που υπέστη τόσο ισχυρό
πόλεμο και το μόνο κόμμα στο οποίο οι Δημοσκοπήσεις ¨έπεσαν έξω¨ σκοπίμως περίπου 250 έως 350% , ενώ για τα άλλα κόμματα οι αποκλίσεις κυμάνθηκαν 5 έως 15%! Στην Λευκάδα τα ποσοστά μας αυξήθηκαν έναντι του ποσοστού των Ευρωεκλογών και σίγουρα εφεξής θα αυξηθούν περισσότερο. Ο λόγος που το 2012 και τώρα το 2015 μας έδιναν τέτοια μικρά ποσοστά και ότι δεν θα μπούμε στην βουλή, ήταν για να ¨αποσπάσουν¨ ψηφοφόρους που δεν θα ήθελαν να δώσουν την ψήφο τους σε ένα κόμμα που δεν θα συμμετέχει στην Βουλή. Όχι μόνον μπήκαμε, αλλά γινόμαστε ο αποφασιστικός παράγων στην αυριανή πορεία της χώρας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση με σχεδόν απόλυτη επικράτηση ενώ οι ΑΝΕΛ σφραγίζουν την επικράτηση των αντιμνημονιακών Βουλευτών και θα τους υποστηρίξουν ως εγγυητές της Δημοκρατίας στην απαλλαγή της χώρας από τις Τραπεζικές και Χρηματοπιστωτικές συμμορίες που την οδήγησαν στην καταστροφή.

Ο φόβος και η εξαπάτηση των πολιτών που έσπειραν και διέδωσαν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι επικίνδυνες για την Δημοκρατία «Δημοσκοπικές» εταιρείες, δεν έκαμψαν την θέληση του λαού.

 Οι πάσες εξουσίας των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφήνουν την χώρα εξευτελισμένη σαν να ήταν το κέντρο διαφθοράς της Ευρώπης, με μόλις το 75% του ΑΕΠ του 2009, χιλιάδες νεκρούς από αυτοκτονίες, μισό εκατομμύριο χρεοκοπημένους μικρομεσαίους, 1,5 εκατομμύριο άνεργους, μια γενοκτονία σε εξέλιξη, και κατεστραμμένη σε σοβαρό βαθμό οικονομία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σταματάει άμεσα η ανομολόγητη Κρατική τρομοκρατία με επίθεση κατά της περιουσίας του Κράτους και των Πολιτών που γίνονται παρελθόν. Οι κατασχέσεις περιουσιών των πολιτών που είχαν προγραμματισθεί από 1ης Ιανουαρίου 2015, ακυρώνονται μαζί με αυτούς που τα είχαν εμπνευσθεί.
Η εθνική αξιοπρέπεια ξανανθίζει και το χαμόγελο ξαναεμφανίζεται! Η Λευκάδα συμμετείχε αποτελεσματικά στον μέσο όρο υποστήριξης των ΑΝΕΛ. Ευχαριστούμε πολύ τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες που μας εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστούμε τους 3 υποψήφιους βουλευτές που εδωσαν ως ένας άνθρωπος τον άνισο αγώνα  και υποσχόμαστε την αναβαθμισμένη παρουσία μας στον τόπο μας.
Η Ελπίδα  και η Δημοκρατία νίκησε τον φόβο.
Ο από μηχανής Θεός της Ελλάδος είναι πάλι μαζί μας.
 ΣΕ ΑΝΕΛ Λευκάδας



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger