Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τζάμπα υδρομασάζ παρέχει ο δήμος Λευκάδας στους Πρεβεζάνους?


            ΠΡΕΒΕΖΑ: Lefkas, thank you so much !!!!

Καλά μιλάμε, δεν παίζονται οι άνθρωποι στον σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας

Παρότι, εδώ και ένα χρόνο, καταγεγραμμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου κυρίως και δη τουPrevezaBest, έχουμε αναφερθεί στη βλάβη του αγωγού

της Κυανής Ακτής, πίσω από το κολυμβητήριο, ο οποίος ανήκει στη Λευκάδα και στον σύνδεσμο ύδρευσης της, εκείνοι μέχρι και σήμερα , σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επιμένουν, ότι ο αγωγός έχει φτιαχτεί ….


Το PrevezaBest όμως, σήμερα απαθανάτισε  με το φωτογραφικό του φακό τις βλάβες σε δύο σημεία του αγωγού. Μπορεί το παλιό σημείο να διορθώθηκε, όμως, η βλάβη εμφανίστηκε σε δύο καινούρια σημεία. 

Μάλιστα, αρκετοί Πρεβεζάνοι –νες, χρησιμοποιούν τη βλάβη του αγωγού για υδρομασάζ, όπως και η κυρία στις σχετικές φώτο, τις οποίος τραβήξαμε σήμερα, 4/11 και προκαλούμε τον οποιοδήποτε να μεταβεί στο σημείο και να δει τη βλάβη με τα μάτια του. 

Μάλιστα η κυρία στις φώτο, μας επέτρεψε να τη φωτογραφίσουμε με τη πλάτη βεβαίως, όμως μας έκανε "παρατήρηση" να μην βγει το θέμα, διότι έτσι αρκετοί θα χάσουν το δωρεάν υδρομασάζ…..

Είναι και αυτή μια άποψη….
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger