Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Ι.Ν.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

ΚΕΡΚΥΡΑ - Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων τα τρία είναι προτάσεις ψηφισμάτων, συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων το Σάββατο 28 του μηνός.
Από τα θέματα, ξεχωρίζουν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, έπειτα και από την παραγγελία του υπουργείου Εσωτερικών να περικοπούν οι προϋπολογισμοί των περιφερειών κατά 15%, η επέκταση του λατομικού χώρου σου Τρουμπέττα και τα ψηφίσματα συμπαράστασης στους εργαζομένους των Νοσοκομείων της Περιφέρειας, στους εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι και το ψήφισμα για τα μαθητικά δρομολόγια.
Η ημερήσια διάταξη

1. Επικύρωση Πρακτικών της 1ης, 2ης, 3ης, 4ης, 5ης, 6ης, 7ης, 8ης,10ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων.
2.1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2012 .
3.Υλοποίηση της Δράσης 3.5 «Προστασία Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου» του Μέτρο 2.14 του ΕΠ.Π.Α.Α.
4.Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε με θέμα: Επέκταση Λατομείου Αδρανών Υλικών Εκτάσεως 32.810τ.μ.
5.Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε με θέμα: Μετεγκατάσταση πλωτών μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας, της εταιρείας SEA FARM IONIAN A.E από τις θέσεις Νήσου Δοκού ,Ν.Α Πειραιώς και Όρμος Καψάλι, Βιδιού Τροιζήνας ,Ν.Α Πειραιώς, στη θέση ΒΑ της Νήσου Μάκρη Εχινάδων Νήσων, Π.Ε Κεφαλληνίας, σε ενιαίο πάρκο 20στρεμ. και ταυτόχρονη ολοκλήρωση αλλαγής επωνυμίας.
6. Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε του έργου «Περιφερειακή οδός Βαρδανίων Πόλης Λευκάδας».
7. Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε του έργου/ δραστηριότητας: Λατομείο Αδρανών Υλικών Σπαστηροτριβείο - Μονάδα Παραγωγής Σκυροδέματος ιδιοκτησία Αρχιμήδης Κασσιανός & ΣΙΑ Ο.Ε και «Αρχιμήδης Κασσιανός Ε.Ε.» σε γήπεδο επιφάνειας 37.237,19 τ.μ. στη θέση Γριβάτος Νταμάρι, εκτός ορίων οικισμού Σταυρού, Δήμου Ιθάκης Π.Ε Κεφαλληνίας.
8. Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε του έργου/δραστηριότητας Ξενοδοχείο κλασσικού τύπου 3*** αστέρων, εγκεκριμένης δυναμικότητας 301 κλινών, σε γήπεδο εντός σχεδίου πόλεως (Ο.Τ 109) στο Τσιλιβί, Δ.Ε Αρκαδίων Δήμου Ζακύνθου, ιδιοκτησίας της ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.
9. Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε του έργου/δραστηριότητας :Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Κυνοπιαστών και των κεντρικών Αγωγών προς αυτήν, δυναμικότητας 5.000 κατοίκων, της Δ.Ε. Αχιλλείων Π.Ε Κέρκυρας.
10. Ανάπτυξη και Διεθνής Αποκεντρωμένη Συνεργασία
11. Χαμηλές τιμές του ελαιολάδου - προτάσεις για στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών.
12. Αποκριάτικες πολιτιστικές Εκδηλώσεις.
13. Αναπαραγωγή Διαφημιστικού υλικού στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της Π.Ε Ζακύνθου.
14. Προβλήματα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων
Προτάσεις για έκδοση ψηφισμάτων
1ο: Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με το Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, Δ. Μυλωνάς.
2ο: Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του προσωπικού των Γενικών Νοσοκομείων Π.Ι.Ν.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, Δ. Μυλωνάς.
3ο: Έκδοση ψηφίσματος για μαθητικά δρομολόγια.
Εισηγητής: ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θ. Γουλή
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger