Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  Κ. ΔΗΜΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΕΛΟΣ TOY NEOY Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
                
Αισθάνομαι την ηθική δικαίωση και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτήν την κατάληξη, η οποία αποκαθιστά την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, την αλήθεια και «καθαρίζει» το τοπίο από όλους που ενεργούσαν με περισσή εμπάθεια και αναιτιολόγητη προκατάληψη ότι απαιτούσα παραβίαση της
νομοθεσίας, για να εξυπηρετήσω την προσωπική μου φιλοδοξία και μάλιστα λειτουργώντας με συκοφαντικό και παράτυπο τρόπο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα που πέρασε, τον δικηγόρο μου κο Γάτσιο Ν. Κωνσταντίνο, τον κο Χ. Πολίτη νομικό σύμβουλο του Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, τους κύριους Σουμαλεύρη Δ., Δήμα Θ., Μπρίκο Σ., τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και την Περιφέρεια.
Απεγκλωβισμένος  λοιπόν από το βάρος των κατά βάσει άδικων πεπραγμένων γεγονότων, το κλίμα ομαλοποιείται και έτσι ΣΥΝΕΧΙΖΩ απρόσκοπτα τη ΔΡΑΣΗ, όπως αύτη προκύπτει από την ΕΝΤΟΛΗ που μου έχουν δώσει οι συνάδελφοι που εκπροσωπώ, με γνώμονα την προάσπιση των αρχών και θέσεων μου.
                                                           
Με εκτίμηση,                                 
                                                                              Απόστολος Δήμος,MD


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger