Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΗ Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ,να γνωστοποιήσει προς τα σωματεία της Λευκάδας και ΒΔ Αιτ/νίας [Παλιάμπελα-Βόνιτσα- Αγ. Νικόλαος-Πλαγιά] ,υλοποιώντας προεκλογική δέσμευση, ότι από 17 Ιουλίου άρχισε να λειτουργεί στην πόλη της Λευκάδας το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ των παραπάνω σωματείων.

Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη (18:00 – 21:00) & Πέμπτη (10:00 – 13:00) το γραφείο θα δέχεται αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών που αφορούν αποδεσμεύσεις-μεταγραφές αυτών.
Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου (18:00 – 21:00), την Τρίτη 30 Ιουλίου (10:00 – 13:00) και την Τετάρτη 31 Ιουλίου (08:00 – 11:00) το γραφείο θα λειτουργήσει εκτάκτως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων λόγω λήξεως των αποδεσμεύσεων στις 31/7/2013.
Το γραφείο στεγάζεται στην πλατεία του Αγ. Μηνά, (πάνω από το φαρμακείο του Γεράσιμου Αραβανή, στον 1ο όροφο).
Περισσότερες πληροφορίες στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας.-Λευκάδας  κον. Αθανάσιο Καββαδά τηλ.6932398999.
                                                                                                                                 ΕΠΣ
Πρέβεζας -Λευκάδας


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger