Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Νο116

Τίτλοι τέλους για το Ιόνιον Σταρ;
Δυστηχώς ή ευτυχώς οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από όλους και όλα. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες οδηγούν τις καταστάσεις. Παλιό το έργο και το έχουμε ξαναδεί στη Λευκάδα ουκ ολίγε
ς φορές.

Το θέμα είναι πόσο απρόσωποι μπορούν να είναι οι νόμοι και πόσο νομότυπα να λειτουργούν όλα στην μικρή τοπική μας κοινωνία.

Μικρή μεν σε έκταση, αλλά μεγάλη στα έργα και τα υποέργα της.

Πριν από λίγο καιρό οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου είχαν στείλει μια ανακοίνωση ότι ήταν δίπλα στην επιχείρηση και στον εργοδότη της. Την επόμενη μέρα της έξωσης επισκεφτήκανε τον επόπτη εργασίας .
Αλλά δεν πρέπει λέει να ανυσηχούν διότι η νέα διοίκηση του Ξενοδοχείου θα τους προσλάβει όταν και όποτε περάσει το ξενοδοχείο σε άλλα χέρια.
Αν και ο κος Λιβιτσάνος θα θέσει στο τραπέζι και την πρόταση της ιδιοχρησία από το ΤΑΟΛ, χωρίς χρήματα όμως και χωρίς την τεχνογνωσία θα είναι δύσκολο.

Η διοίκηση του ΤΑΟΛ δικεδικεί τα χρήματα των αγροτών, των μελών του εν πάσει περιπτώσε, ι αλλά συμφέρει άραγε το ΤΑΟΛ όλο αυτό που γίνεται;

Αναρωτήθηκε κανείς πόσοι είναι οι άνθρωποι που θα μείνουν χωρίς δουλειά μέσα στο χειμώνα και ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι σκέφτονται και αποφασίζουν για τις ζωές τόσων ανθρώπων;

Είναι άσχημες τέτοιες καταστάσεις αλλά δυστυχώς οι νόμοι είναι νόμοι και το ηθικόν δεν είναι πάντα και το σωστό.

Πριν από λίγο καιρό τα ίδια έκανε και το ευαγές ίδρυμα του Δήμου Λευκάδας και παρόλο που τους δόθηκε εντολή εισαγγελέα να αποδώσουν τα πράγματα, ο δήμος και κατ’  επέκταση ο δήμαρχος και ο πάρεδρός του εμπλεκόμενου οικισμού έχουν δικούς τους νόμους,  αυτούς που τους έχουν παραγγείλει οι αποχωρήσαντες.
Δεν πειράζει όμως υπάρχει   εμπιστοσύνη στο νόμο και η κοινωνία θα καταδικάσει για μια ακόμη φορά τέτοιες καταστάσεις. Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αρμόζει.
 Επειδή ο κος Πολίτης ανέφερε ότι δεν προβάλλεται το έργο του Δήμου Λευκάδας, για ποιο έργο άραγε μιλάει ο κατα τα άλλα συμπαθέστατος δάσκαλος-προπονητής.
Αυτό της αναβλητικότητας και της στασιμότητας ;
Ενας,  ένας αποχωρεί για να κάνουν  και πάλι οι ίδιοι κουμάντο. Αχ Λευκαδίτσα μου, κατακαημένη .
Γνωρίζω καλύτερα από όλους πόσο άσχημο είναι αυτό που έπαθε ο επενδυτής αλλά τα λόγια είναι πουλιά και πετούν , scripta manem κύριε επενδυτά.
Και αναφέρομαι σε δυο άλλους συνονόματους που δεν είχαν ούτε μπέσα ούτε ανθρωπιά. Και ναι συμφωνήσανε να εισπράτουν και αυτοί τα χρήματα όλα μαζί τέλος σεζόν,  αλλά... Όταν ήρθε η ώρα του δικαστηρίου  ο πρώην της οικονομικής έδωσε εντολή να πουν ότι ποτέ δεν πήγε  ενοικιαστής να πληρώσει άσχετα άν δεν πληρώνανε κι αυτοί την εργολαβία.
Ευτυχώς πήραν την κατιούσα,  το δρόμο που τους άξιζε αλοίμονο στα παιδιά που έρχονατι σε επαφή με τέτοια όντα .. Μακρυά από εμάς. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger