Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επενδύσεις εκσυγχρονισμού σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, Λευκάδα και Ιθάκη

Στην υπαγωγή τριών επιχειρηματικών προγραμματικών στον Επενδυτικό Νόμο προχώρησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που αφορούν σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και
την Ιθάκη.
Στην Κέρκυρα (περιοχή Μωραΐτικα), υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείαςΤρία Αστέρια Α.Ε. για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου Τρία Αστέρια. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 1,04 εκατ. ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 517.101 ευρώ.  
Στη Λευκάδα υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Λευκάς Ξενοδοχειακαί και Τουριστικαί Επιχειρήσεις Α.Ε. για τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων Λευκάς  με δυναμικότητα 181 κλινών. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 1,86 εκατ. ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 930.000 ευρώ.
Στην Ιθάκη υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Φιαμπόλης Ο.Ε. για τον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου με αναβάθμιση τάξης από 2 σε 3 αστέρια και επέκταση της δυναμικότητας του κατά 17 κλίνες. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 460.850 ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 230.425 ευρώ.



http://www.tornosnews.gr

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger