Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 24/12/2013 ΕΩΣ 30/12/ 2013Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το 4ο πρόγραμμα κοινωφελής Απασχόλησης που αφορά τον κλάδο της πληροφορικής. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής
αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014. Την ίδια στιγμή ανοιχτές παραμένουν θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για  ξενοδοχοϋπάλληλους της ερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου, πολιτικούς μηχανικούς και ασφαλιστές. 
Στο τέλος,  μία σύντομη δήλωση από τη Δήμητρα Καββαδά,  ένα νέο κορίτσι, απόφοιτη Γραφιστικής, που κατάφερε μέσα από τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων να βρει δουλειά και να προσληφθεί ως γραφίστρια.
Είκοσι προσλήψεις στον τομέα της Πληροφορικής σε Δήμο και Επιμελητήριο
Προσλήψεις 20 ανέργων από τον κλάδο της Πληροφορικής περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη για κοινωφελή 5μηνη εργασία σε Δήμο και Επιμελητήριο Λευκάδας.
Αναλυτικά θα προσληφθούν 14 άτομα με ειδικότητα ΔΕ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και 6 άτομα για ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Απαραίτητο κριτήριο πέραν από την κάρτα ανεργίας είναι οι τίτλοι σπουδών ανώτερης εκπαίδευσης  για τις θέσεις ΤΕ, ενώ για τις θέσεις ΔΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής.
Η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκίνησε στις 19/12/2013 και λήγει στις 27/12/2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.
ΤΟΠΣΑ: πρόγραμμα κατάρτισης για 80 ανέργους
Κεντρικό θέμα του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η κατάρτιση και η προετοιμασία 80 ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».   
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις όπως κατάρτιση και επιμόρφωση, εκπαιδευτική πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, εκπόνηση business plan, εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και έρευνας για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, παροχή υποστήριξης σε νομικά και φορολογικά θέματα.
Στόχος είναι οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσω των παραπάνω δράσεων, να είναι σε θέση ώστε: να ιδρύσουν νέα επιχείρηση, να προληφθούν σε επιχειρήσεις, να υπογράψουν συμβάσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα, να προετοιμαστούν για ένταξη σε άλλα προγράμματα και να εκτελέσουν έργο σχετικό με το αντικείμενο της πράξης εντός τριμήνου.
Για να μπορείτε να συμμετάσχετε στο τοπικό σχέδιο δράσης πρέπει: α) να είστε άνεργοι, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και β) Να είστε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000€ για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό ή αντικειμενικό εισόδημα τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000€. Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.
Η προτεινόμενη πράξη έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει 4 προγράμματα κατάρτισης με τα εξής αντικείμενα:
1)        Υποδοχή & εξυπηρέτηση πελατών-εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε σχέση με τις τοπικές ανάγκες και δυνατότητες (τμήμα 20 ατόμων)
2)      Μέθοδοι παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης βιολογικών προϊόντων ζωικής και φυτικής προέλευσης (δύο τμήματα των 20 ατόμων)
3)      Ηλεκτρονικό εμπόριο-οργάνωση πωλήσεων επιχειρήσεων-επιχειρηματικές στρατηγικές (τμήμα των 20 ατόμων)
Τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 170 ωρών, από τις οποίες οι 70 θα είναι θεωρία και οι 100 πρακτική.
Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται  την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -  ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ.  Τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων  έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Δήμητρα Καββαδά:
Ένα νέο κορίτσι που κατάφερε να βρει εργασία μέσα από τη Δομή.
Η Δήμητρα Καββαδά είναι ένα νέο παιδί που κατάφερε να βρει εργασία όπως και δεκάδες συνάνθρωποί μας τους τελευταίους μήνες μέσα από τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EQUAL SOCIETY. Μας χαροποίησε η ευγενική της χειρονομία όταν ένα πρωί έστειλε στο γραφείο μας ένα κουτί με γλυκίσματα με σκοπό να μας ευχαριστήσει για τη θέση απασχόλησης που της προτείναμε και στην οποία προσλήφθηκε. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που μόλις αποφοίτησε, να καταφέρει να αποκτήσει μια σταθερή εργασία και μάλιστα πάνω στο αντικείμενο σπουδών της, τη γραφιστική.
Μιλήσαμε μαζί της για να την ευχαριστήσουμε από τη μεριά μας για την όμορφη χειρονομία της και παράλληλα να συζητήσουμε για το πως έμαθε για τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων αλλά και πως αισθάνεται στη νέα της δουλειά. Η Δήμητρα μας είπε: «Σας παρακολουθούσα μέσα από τις εφημερίδες και τις τοπικές ιστοσελίδες και είχα παρατηρήσει ότι παρέχετε επαρκή πληροφόρηση στον κόσμο που αναζητά εργασία δημοσιεύοντας τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα και θέσεις εργασίας. Αποφάσισα λοιπόν να επισκεφτώ το γραφείο σας. Η εξυπηρέτηση και η βοήθεια από την υπάλληλο της EQUAL SOCIETY ήταν πολύ καλή. Την ενημέρωσα πως έχω σπουδάσει γραφιστική και άμεσα ανταποκρίθηκε προτείνοντάς μου μια θέση εργασίας η οποία αφορούσε γραφίστα. Πήγα στο γραφείο που μου πρότεινε και πλέον εργάζομαι καθημερινά εκεί πάνω στο αντικείμενο σπουδών μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή και πραγματικά είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι βοηθάτε κόσμο ώστε να είναι  ενημερωμένος για τις θέσεις εργασίας στη Λευκάδα. Παρέχετε συνέχεια πληροφόρηση στους πολίτες και είναι πολύ καλό που μπορεί να βρίσκει ο καθένας μας τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων δημοσιευμένη στα τοπικά μέσα».
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Δήμητρα όπως και άλλοι συμπολίτες μας έχουν βοηθηθεί από την ενημέρωση που παρέχει η Δομή της EQUAL SOCIETY. Τους ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Ελπίζουμε μελλοντικά να υπάρχουν ακόμα περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες που θα προτείνουμε στον κόσμο και μέχρι τότε θα ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες θέσεις που προσφέρονται στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.grΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
20 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 5ΜΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.

Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr έως στις 27/12/13
2
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 80 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΤΟΠΣΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΣΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Γραφείο ΤΟΠΣΑ. Διοικητήριο Λευκάδας τηλ. 26453 60603 και Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου 26453 61320.
Υποβολή αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.
3
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
(ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ INTERNET, WORD, EXCEL)
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔIΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Για πληροφορίες στην EQUAL SOCIETY τηλ. 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας.

www.equalsociety.gr  , Εmail: equallefkada@gmail.com
4
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ‘Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.
κ. Νικόλαος Κούρτης 6997081483
Γραφείο τεχνικών μελετών στην πόλη της Λευκάδας.
5
ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014) .
κα Σπυριδούλα Αρματά 2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
6
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ-Α
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014).
κα Σπυριδούλα Αρματά
2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
7
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ –ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (3)
ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ – ΤΕΙ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Τηλ. 6938255286
Ασφαλιστική εταιρία στην πόλη της Λευκάδας. Αποστολή βιογραφικών n.career3@gmail.com μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger