Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΑΤΑΓΓEΛΙΑ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 31-08-2014


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΆΦΗ ΔΙΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΥΡΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ  Η ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ….. ΤΑ
 50 ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ  ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ…. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…..

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!!»

ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ!!!!!!



ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ…….


Μήνυμα Αναγνώστη
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger