Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εθελοντικός καθαρισμός & σύσταση εθελοντικής ομάδας στο Νυδρι


 Ο Δήμος Λευκάδας / Δημοτική Ενότητα Ελλομένου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό στην περιοχή του Νυδριού. Είναι ευχάριστο και παρήγορο συνάμα να αναλαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες όπου δίνεται η ευκαιρία σε ενεργούς πολίτες να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά στον καθαρισμό και ευπρεπισμό της Δημοτικής μας Ενότητας.


Σε αυτό το πνεύμα, η Δημοτική Ενότητα Ελλομένου σε συνεργασία πάντοτε με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας θέτει στη διάθεση, όσων το επιθυμούν να αναλάβουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, τα μέσα που διαθέτει για να διευκολυνθούν στο έργο τους.

Η ανάπτυξη της εθελοντικής συνείδησης και της εθελοντικής εργασίας είναι αναγκαία ιδίως μέσα στις τρέχουσες συνθήκες κρίσης. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το Δήμο Λευκάδας και θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτερη επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, προς όφελος πάντα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Αντιδήμαρχος Ελλομένου κος Πάνος Γαζής, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του εθελοντές που την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 κατέθεσαν τις ελεύθερες ώρες τους για το καθαρισμό κεντρικών δρόμων, παραλιών και του περιφερειακού δρόμου. Το σίγουρο είναι ότι κερδισμένη βγήκε η περιοχή μας.

Η γεύση που μας έμεινε είναι γλυκιά και αποδείχθηκε μέσα από την πράξη ότι όλοι μαζί δείξαμε ότι η Λευκάδα μπορεί!

Η εθελοντική ομάδα καθαριότητας – προστασίας περιβάλλοντος είναι πλέον γεγονός.
Όσοι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια που ξεκίνησε, σε λίγες μέρες θα μπορούν να κάνουν αίτηση στο ΚΕΠ Ελλομένου για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις ώρες και τις ημέρες που μπορούν στους παρακάτω τομείς: κοινωνικής αλληλεγγύης, παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος, πολιτισμού κ.α.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Α. Μικρά παιδιά – Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου

Διομήδης Ζάκκας
Γαζής Γεώργιος
Παρασκευάς Θεόδωρος
Παρασκευάς Θανάσης
Παππάς Γιάννης
Δημήτρης Κοντογεώργης
Θοδωρής Θερμός
Θεοφιλία Κατωπόδη
Άγγελος Κατωπόδης

Β. Δημότες/τισσες

Μοσχία Διακογιάννη
Ευανθία Γαζή
Παρασκευή Κοντογιώργη
Βίκη Γαζή
Ουρανία Γαζή
Άρτεμις Καββαδά
Βικτωρία Παπαρίζου
Ελένη Κατρατζή
Γεωργία Γαζή
Μαρίνα Γαζή
Μαριντό Κτενά
Δημήτρης Θερμός
Σπύρος Θερμός
Σωτηρία Γαζή
Βαγγέλης Θερμός
Ηλίας Κοντογεώργης

Πάνος Γαζής
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger