Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υπενθύμιση καταληκτικής ημερομηνίας για την υλοποίηση των ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα της «Ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού ,εμπορίου-υπηρεσιών»


 


Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει , καθώς και τις Υπουργικές Αποφάσεις ένταξης των έργων με Α.Π. 7775/1991/Α2,7774/1990/Α2, 7772/1988/Α2 & 7778/1994/Α2 καταληκτική ημερομηνία για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς εμπορίου-υπηρεσιών είναι η
30/10/2014.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει το έργο να έχει ολοκληρωθεί, να έχει υποβληθεί στον φορέα μας το αίτημα ολοκλήρωσης του επενδυτικού σας σχεδίου σε έντυπη μορφή σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από το Νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης συνοδευόμενο από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και παραδοτέα , όπως περιγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό Υλοποίησης και να έχει εκδοθεί και η ανανεωμένη άδεια λειτουργίας για την επιχείρηση (όπου αυτή απαιτείται).

Σε περίπτωση που το αίτημα ολοκλήρωσης δεν υποβληθεί εντός του συμβατικού χρόνου ολοκλήρωσης του επενδυτικού έργου η εκπρόθεσμη υποβολή της θέτει τον δικαιούχο στον κίνδυνο να υποστεί τις συνέπειες ανάκλησης της απόφασης ένταξης.

Διαφορετικά, εφόσον η επιχείρηση επιθυμεί να συνεχίσει το έργο της ,αλλά η ολοκλήρωσή του δεν είναι δυνατή μέχρι τις 30/10/2014 ,θα πρέπει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να υποβάλλει αίτηση τρίμηνης παράτασης για την ολοκλήρωση του επενδυτικού έργου της.

Το αίτημα παράτασης θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr και στη συνέχεια να αποσταλεί στο φορέα μας σε έντυπη μορφή σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από το Νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν ενδιαφέρεται πλέον να υλοποιήσει το έργο της θα πρέπει να υποβάλλει αίτημα απένταξης, το οποίο θα προσκομίσει με τη μορφή υπεύθυνης δήλωσης Ν 1599/86 σφραγισμένης και θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής του Νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης.


Με δεδομένο ότι η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των επιχορηγούμενων έργων πλησιάζει παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger