Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη υπηκόου Αγγλίας, που νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Λευκάδας.“ Κατά την διάρκεια των Καλοκαιρινών μου διακοπών, νοσηλεύτηκα για λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο σας, με γαστρεντερίτιδα.
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους του γιατρούς και το προσωπικό, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω εσάς και τα μέλη του προσωπικού για την φροντίδα, την
ευγένεια και την βοήθειά τους μετά την 3ήμερη παραμονή μου.
Τώρα πηγαίνω πολύ καλύτερα και ειλικρινά ευχαριστώ εσάς και το προσωπικό σας, για όλα.
Ο Θεός να σας ευλογεί.
Με τις καλύτερες ευχές μου,
MICHAEL BOARDMAN 

Ως Διοικητής του Γ.Ν. Λευκάδας, ευχαριστώ τον άγνωστο Βρετανό πολίτη για τα καλά του λόγια, και μάλιστα ένα πολίτη προερχόμενο από το καλύτερο σύστημα υγείας, όμως, με  αφορμή και την παραπάνω επιστολή, (που δεν είναι η μοναδική)  ευχαριστώ και όλο το στελεχιακό δυναμικό του Γ.Ν. Λευκάδας για την αυταπάρνηση με την οποία εργάζεται και ιδιαίτερα την θερινή περίοδο που ο πληθυσμός της περιοχής πολλαπλασιάζεται.
Η Διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο να ενισχύσει την δύναμη του Νοσοκομείου, με μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό, η οποία  τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί κατά δέκα πέντε (15) γιατρούς (λόγω συνταξιοδοτήσεων κ.λπ.)  και ένα μέρος τουλάχιστον απ΄ αυτές τις ιατρικές ειδικότητες οφείλουμε να τις καλύψουμε με πρόσληψη μόνιμων γιατρών.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου


ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger