Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

 Στο πλαίσιο της αριθμ. 24001/2013 ΚΥΑ, η Π.Ε. Λευκάδας διακήρυξε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκτέλεση 41 δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2014-2015.
Επειδή η ανωτέρω διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά και δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, προκηρύχθηκε  πρόχειρος διαγωνισμός, ο
οποίος και επαναλήφθηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, ανατέθηκαν δώδεκα (12) από τα 41  συνολικά δρομολόγια.
Η Π.Ε. Λευκάδας υπερέβη τις τεχνικές δυσκολίες και καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν λόγω των εκλογών του Μαΐου και της μεγάλης μεταβατικής περιόδου για την εγκατάσταση της νέας Περιφερειακής Αρχής.
             Έτσι κατόπιν προσπαθειών της νέας Περιφερειακής Αρχής και με την  ανταπόκριση και συνεργασία των μεταφορέων επιλύθηκαν τα προβλήματα και συμφωνήθηκε η εκτέλεση του μεγαλύτερου μέρους των δρομολογίων από την αρχή της σχολικής χρονιάς.
Παράλληλα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Λευκάδας προωθούν τις διαδικασίες και για την τυπική τακτοποίηση του θέματος, μετά την κατατεθείσα τροπολογία στη Βουλή, η οποία δίνει λύση στο πρόβλημα.
Εντός των προσεχών ημερών, μετά την ψήφιση της προαναφερόμενης τροπολογίας, θα διευθετηθεί και η εκκρεμότητα μικρού αριθμού δρομολογίων μεταφοράς μαθητών με ταξί, ώστε το σύνολο των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης να μεταφέρονται κανονικά και με ασφάλεια από και προς τα σχολεία τους.                                                                                                                      ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger