Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Άμεση παρέμβαση για την χρονίζουσα βλάβη του δικτύου ύδρευσης (βιντεο φωτο )
Οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας με μέριμνα της νέας Δημοτικής Αρχής, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 τις πρωινές ώρες αποκατέστησαν την προ ενός και πλέον έτους (!) βλάβη του αγωγού που υδρεύει την Λευκάδα από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου.


Η βλάβη εντοπίστηκε στην Κυανή Ακτή Πρεβέζης μετά την είσοδο του αγωγού στη θάλασσα και σε βάθος, περίπου ενός μέτρου.

Ενημερώνουμε πως η αποκατάσταση είναι προσωρινή επειδή ο μεταλλικός αγωγός μεγάλης διατομής που βρίσκεται στην αρχή του θαλάσσιου τμήματος έχει υποστεί μεγάλη φθορά λόγω διάβρωσης.

Η οριστική αποκατάσταση θα γίνει το προσεχές διάστημα με αντικατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος με νέο αγωγό σύγχρονης τεχνολογίας με δαπάνη και ευθύνη του Δήμου Λευκάδας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Διαβάστε επίση

Λευκαδα : Αρε Κώστα , αρε Κώστα , γιατί τόση αναλγησία ; ; ;


Αδιαφορεί ο Δήμος Λευκάδας για το νερό που χάνεται τόσες μέρες παρά τις αλλεπάλληλες ενημερώσεις που έχει δεχτεί από τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας.BINTEO

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger